Word jij ook scheidsrechter?!

Fluiten is leuk! En fluiten wordt nog leuker als je de fijne kneepjes van het vak kent. Wil jij scheidsrechter worden bij je eigen voetbalclub? Of fluit je al wedstrijden maar wil je graag wat meer leren over het leiden van wedstrijden? Dan is de cursus Verenigingsscheidsrechter perfect voor jou! Ook dit seizoen organiseert de […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 11 oktober 2021
"

Lees meer

Fluiten is leuk! En fluiten wordt nog leuker als je de fijne kneepjes van het vak kent. Wil jij scheidsrechter worden bij je eigen voetbalclub? Of fluit je al wedstrijden maar wil je graag wat meer leren over het leiden van wedstrijden? Dan is de cursus Verenigingsscheidsrechter perfect voor jou!

Ook dit seizoen organiseert de SAO in samenwerking met de KNVB weer een cursus Verenigingsscheidsrechter. Tijdens de cursus fluit je wedstrijden bij je eigen club, met daarbij ook begeleiding vanuit je eigen club. Op de 4 cursusavonden leer je aan de hand van deze praktijkervaringen alles wat je moet weten om wedstrijden op een groot veld bij je eigen club te fluiten en een betere scheidsrechter te worden.

Enthousiast geworden? Schrijf je snel in via de scheidsrechtersco√∂rdinator of wedstrijdsecretaris van je eigen club of rechtstreeks via deze link.  De cursusavonden zijn op dinsdag 30 november 2021, dinsdag 25 januari 2022, dinsdag 1 maart 2022 en dinsdag 5 april 2022.

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Stuur dan een mailtje naar secretaris@sao-apeldoorn.nl.

Bron: SAO