Wedstrijdverslag Prins Bernhard JO17-1 – Hierden JO17-3

Om half 11 in een koude ochtend werd er afgetrapt op sportpark ‘De Zandsteeg’. Waarbij Prins Bernhard nog wat goed had te maken na een eerder verloren wedstrijd in de beker van Hierden met maar liefst 12-1. Met een overwinning kon Hierden deze wedstrijd zo goed als zeker kampioen van de competitie worden. Nou was […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 12 december 2019
"

Lees meer

Om half 11 in een koude ochtend werd er afgetrapt op sportpark ‘De Zandsteeg’. Waarbij Prins Bernhard nog wat goed had te maken na een eerder verloren wedstrijd in de beker van Hierden met maar liefst 12-1.

Met een overwinning kon Hierden deze wedstrijd zo goed als zeker kampioen van de competitie worden. Nou was de JO17 uit Uddel hier niet van plan aan mee te werken en begon uitstekend aan de wedstrijd en ging vol in de aanval.

Na een prima aanval vanaf de rechterkant werd Jochem van de Hoek (die deze wedstrijd meedeed als gast speler) alleen voor de keeper gezet maar zag deze bal er net niet ingaan.

Na een klein halfuur spelen werd een prima hoekschop bij de 2e paal naar binnen gewerkt door een oplettende Ilse, 1-0.

Er werd daarna met man en macht gewerkt om geen gaatje in de defensie te laten vallen en dat lukte door goed verdedigend werk onder leiding van aanvoerster Karen.

Na de rust was het Hierden die gas begon te geven en kwam al snel op een 1-1.

Na een wat mindere fase waren het de voetballers uit Uddel die met een Barcelona achtige aanval de 2-1 op het bord brachte. Het was Stefan die met een scherpe voorzet Gilian in stelling bracht en die kopte vervolgens koelbloedig de 2-1 binnen.

Snel daarna viel de 2-2.

Prins Bernhard kwam hierna met nogmaals een goede fase waarin Jochem de 3-2 binnenschoot en Stefan de eindstand van 4-2 op het bord kopte.

Prins Bernhard JO17-1 – Hierden JO17-3
1-0 Ilse
1-1
2-1 Gilian
2-2
3-2 Jochem
4-2 Stefan