Wedstrijdverslag Prins Bernhard 1 – FC RDC 1

Prins Bernhard opende thuis tegen FC RDC en won met 3-0. In een leuk en vooral sportief duel kwamen de mannen van Ferdinand van de Lang via een strafschop van Arjen Koetsier op voorsprong. Vlak voor de rust leek FC RDC de gelijkmaker aan te tekenen. Echter de uitstekend keepende Mark van Asselt voorkwam dit […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 25 september 2019
"

Lees meer

Prins Bernhard opende thuis tegen FC RDC en won met 3-0. In een leuk en vooral sportief duel kwamen de mannen van Ferdinand van de Lang via een strafschop van Arjen Koetsier op voorsprong. Vlak voor de rust leek FC RDC de gelijkmaker aan te tekenen. Echter de uitstekend keepende Mark van Asselt voorkwam dit met een prachtige redding wat tevens de inleiding was van de daaropvolgende uitbraak waaruit Gert Schouten vlak voor rust de 2-0 op het scorebord bracht.

Veel persoonlijke duels werden gewonnen.
In de tweede helft werden er veel persoonlijke duels gewonnen. De ingevallen Dennis Bronkhorst kopte een kwartier voor tijd de bal binnen via een hoekschop.

Opstelling Prins Bernhard:
Mark van Asselt – Bart van Rees – Arjen Koetsier – Martijn Koetsier – Jari van den Hoek – Aart van de Kuilen – Ron van den Bosch – Anton Davelaar – Bart Schouten – Laurens Wajer – Gert Schouten

Wissels: Remco Schouten – Dennis Bronkhorst – Jochem van den Hoek – Sytse Bronkhorst

Prins Bernhard 1 – FC RDC 1 (3-0)
25′ Arjen Koetsier
34′ Gert Schouten
74′ Dennis Bronkhorst

Prins Bernhard op bezoek bij de koploper.
Zaterdag gaan de oranjehemden op bezoek bij EFC ’58 in Ermelo. Deze mag zich na de eerste speelronde trotse koploper van de 4e klasse C noemen. De ploeg van trainer Carl Aventurin opende de competitie met een ruime zegen in Barneveld op V.V. Barneveld: 1-6. De ploeg uit Ermelo keek in de rust tegen een 1-0 achterstand aan maar herpakte zich na de rust en creëerden legio kansen waarvan er zes werden verzilverd.

4 Andere clubs kwamen bij de start van het seizoen ook tot een winst: Harfsen, Veluwse Boys, Vierhouten ’82 en Fortissimo. Op sportpark ‘De Zanderij’ in Ermelo zal er om 14:30 uur worden afgetrapt onder leiding van scheidsrechter Wim Weuring uit Zwolle.