Wedstrijdverslag de Paasberg 1 – Prins Bernhard 1(8-0)

Geschreven door Prins Bernhard

Op 12 oktober 2020
"

Lees meer

Flinke oorwassing Prins Bernhard in Arnhem.

Prins Bernhard is in Arnhem tegen De Paasberg hard onderuitgegaan. De Uddelnaren
hadden geen schijn van kans en kregen met maar liefst 8-0 klop. De doelpunten waren
eerlijk verdeeld over beide speelhelften.

De Arnhemmers kwamen sterk uit de startblokken en al vroeg in wedstrijd op voorsprong via een strafschop van Gino La Marra. Even later was het de sterk spelende Mauritsio Hol die
met een bekeken schot zijn ploeg op een 2-0 voorsprong schoot.

Pas in de 23 e minuut moest doelman Gino van Santen voor de eerste keer in actie komen op een inzet van Freek Ruitenberg, die eigenlijk had moeten scoren. Daarna volgden nog een paar hoekschoppen, maar dat leverde verder weinig op.
De thuisploeg begon daarna Prins Bernhard weer terug te dringen op eigen helft en kregen
volop kansen de voorsprong verder uit te bouwen en dat ook deden. Nog voor de rust stelde
Jesse ter Beek met 2 doelpunten de drie punten veilig.

Na de rust bleven Anton Davelaar en Bart Schouten in de kleedkamer achter. Voor hen kwamen Michel Bronkhorst en Robert Bleijenberg in de plaats. Ook hun inbreng kon het tij niet keren. De Paasberg wat iets slordiger begon te spelen, maar als collectief wel sterk bleef, wachten hun kansen af en die kwamen er ook.

Uiteindelijk werd de 4-0 ruststand verdubbeld door doelpunten van Donavan de Kievid, Armando Diaz, Dennis Borman en invaller Nigel Hessing.

Na de euforie van vorige week (2-2 gelijkspel tegen Fortissimo) is dit een flinke domper. Het was een totale offday. Uithuilen, snel vergeten, de ruggen rechten en met elkaar er weer vol voor gaan.

Opstelling: Sytse Bronkhorst, Jan Bronkhorst, Arjen Koetsier, Martijn Koetsier, Jari van den Hoek, Freek Ruitenberg, Ron van den Bosch, Bart Schouten (46’ Robert Bleijenberg), Sven Schouten, Julian Hop, Anton Davelaar (46, Michel Bronkhorst)

Volgende week komt de ploeg van trainer Ferdinand van de Lang niet in actie. De volgende wedstrijd staat gepland op 24 oktober. Prins Bernhard speelt dan thuis op Sportpark “De Zandsteeg” tegen vv Ede/Victoria.