Voorwedstrijd kabouters

UDDEL – Afgelopen december reisden de kabouters van Prins Bernhard naar Hulshorst om daar een voorwedstrijd te spelen tegen de kabouters van Hulshorst. De kinderen van beide clubs beleefden toen een geweldige middag. Zaterdag gaan zij op herhaling. Dit alles zal plaatsvinden op Sportpark ‘De Zandsteeg’ in Uddel. Aanvang: 13:45 uur.  Bij Prins Bernhard kunnen […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 10 mei 2023
"

Lees meer

UDDEL – Afgelopen december reisden de kabouters van Prins Bernhard naar Hulshorst om daar een voorwedstrijd te spelen tegen de kabouters van Hulshorst. De kinderen van beide clubs beleefden toen een geweldige middag. Zaterdag gaan zij op herhaling. Dit alles zal plaatsvinden op Sportpark ‘De Zandsteeg’ in Uddel. Aanvang: 13:45 uur. 

Bij Prins Bernhard kunnen kinderen al op heel jonge leeftijd terecht bij het zogeheten kaboutervoetbal. Een speels aangepast voetbalprogramma voor jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar  leren de kinderen een ongedwongen sfeer de beginselen van het mooie voetbalspelletje. Het uiteindelijke doel is uiteraard om op een plezierige manier alvast een beetje te wennen aan het spelletje.