Voetbalkamp

Voetbalvrienden en voetbalvriendinnen, Over minder dan een maand is het zover, voetbalkamp 2017. De voorbereidingen zijn al in volle gang en we zijn druk bezig om er weer drie leuke en gezellige dagen van te maken met een leuk programma voor kabouters tot en met de jongens en meiden van JO15. Er zijn nog wel […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 10 april 2017
"

Lees meer

Voetbalvrienden en voetbalvriendinnen,

Over minder dan een maand is het zover, voetbalkamp 2017. De voorbereidingen zijn al in volle gang en we zijn druk bezig om er weer drie leuke en gezellige dagen van te maken met een leuk programma voor kabouters tot en met de jongens en meiden van JO15.

Er zijn nog wel een aantal zaken die in de voorbereiding van deze activiteit gedaan moeten worden en waarbij we de hulp van een ieder kunnen gebruiken. Denk hierbij vooral even aan alle jeugdspelers en speelsters die je hiermee een plezier doet.

We gaan zaterdagochtend 29 april om 09.30 tenten opbouwen en logischerwijs gaat dit een stuk sneller en eenvoudiger als jij ook even komt helpen. Kun je zaterdagochtend 29 april nou niet?! Zaterdagochtend 6 mei om 09.30 zullen de tenten ook weer afgebroken moeten worden dus dan zou je misschien hierbij kunnen helpen!

Lees je dit en denk je, ik wil jullie deze ochtenden wel even helpen? Dan zal de jeugd jullie daar erg dankbaar voor zijn!

Geef je even op bij Laurens Wajer (06-45751727), dan weten we dat je er bent!

Alvast bedankt van ons, maar ook van alle deelnemers van voetbalkamp 2017!

Organisatie voetbalkamp 2017