USB stick of DVD kampioenschap 92/93 vanaf nu te bestellen!

Een aantal weken geleden berichten wij u over de videoband die wij op een DVD of USB Stick willen overzetten. De beelden van deze onvergetelijke dag in de clubhistorie van sv Prins Bernhard kunt u binnenkort weer gaan herbeleven. Inmiddels zijn er meerdere banden boven water en zijn zorgvuldig bekeken. Vrijwel alle belevenissen van deze […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 15 juli 2020
"

Lees meer

Een aantal weken geleden berichten wij u over de videoband die wij op een DVD of USB Stick willen overzetten. De beelden van deze onvergetelijke dag in de clubhistorie van sv Prins Bernhard kunt u binnenkort weer gaan herbeleven.

Inmiddels zijn er meerdere banden boven water en zijn zorgvuldig bekeken. Vrijwel alle belevenissen van deze dag zijn gefilmd zoals het maken van spandoeken, de busreis, sfeerbeelden, de wedstrijd en aankomst bij Het Blanke Schot opgewacht door muziekvereniging Juliana en de platte wagen met de daaropvolgende optocht door het dorp.

De verwachting is dat wij u deze beelden na de zomervakantie aan kunnen bieden. Op de vorige berichtgeving hebben al aardig wat mensen gereageerd. U kunt dus vanaf nu een bestelling doen door een mail te sturen naar info@svprinsbernhard.nl of een whatsappbericht naar: 06-10520730. Dit kan t/m 31 augustus 2020. Graag duidelijk aangeven of het om USB Stick (€ 15,-) of DVD (€ 10,-) gaat.

Het Bestuur