Update Promohouse O23-competitie

De eerste speelronde is inmiddels afgewerkt. Komende weken staat de tweede speelronde op het programma. In poule A is een kleine aanpassing gedaan. Prins Bernhard speelt 26 oktober tegen Apeldoornse Boys ipv Beekbergen. Speelronde van 26 oktober 2021 is omgeruild met speelronde van 8 februari 2022. Uitslagen dinsdag 5 en 12 oktober Poule AEerbeekse Boys […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 22 oktober 2021
"

Lees meer

De eerste speelronde is inmiddels afgewerkt. Komende weken staat de tweede speelronde op het programma. In poule A is een kleine aanpassing gedaan. Prins Bernhard speelt 26 oktober tegen Apeldoornse Boys ipv Beekbergen. Speelronde van 26 oktober 2021 is omgeruild met speelronde van 8 februari 2022.

Uitslagen dinsdag 5 en 12 oktober

Poule A
Eerbeekse Boys – Prins Bernhard                       7 – 0     
gele kaarten: 0-0 (gespeeld 12-10 vanwege afgelasting)
Albatross – Beekbergen                                       4 – 1     
gele kaarten: 0-0
Apeldoornse Boys = vrij

Poule B
AGOVV – Groen-Wit ’62                                      3 – 3     
gele kaarten: 0-0
Robur et Velocitas – Voorwaarts T                      2 – 2     
gele kaarten: 0-3
Columbia = vrij

Programma dinsdag 26 oktober/2 november

Aanvang: 20.00 uur

Poule A
Beekbergen – Eerbeekse Boys                            scheidsrechter: B. Dordievski
Apeldoornse Boys – Prins Bernhard                    scheidsrechter: M. Witteveen
Albatross = vrij

Poule B
Groen-Wit ’62 – Robur et Velocitas                    scheidsrechter: B. Leeflang

(aanvang 20.30 uur 02-11-2021)
Voorwaarts T – Columbia                                    scheidsrechter: R. van Bussel
AGOVV = vrij

REGLEMENT:

Promohouse 023-competitie – seizoen 2020/2021 Apeldoorn en omstreken

Spelers moeten volgens de reglementen KNVB speelgerechtigd zijn voor de betreffende vereniging. Speelgerechtigd zijn spelers die geboren zijn na 1 januari 1998, of wel spelers tot en met 23 jaar. Per vereniging mogen er 2 dispensatie spelers tot en met 25 jaar mee doen, dus geboren na 1 januari 1996. Minimale leeftijd aan deelname speler is 15 jaar op het moment van de wedstrijddag.

Scheidsrechters worden aangesteld door de Apeldoornse Voetbal Federatie (de heer A. Bronkhorst)

Speeldagen:

De vastgestelde wedstrijden worden op de dinsdagavond gespeeld; aanvangstijd 20.00 uur. Bij het niet opkomen, zonder reglementaire redenen wordt de wedstrijd in verlies omgezet (0-2), tegenstander krijgt dan 2 punten). Winst is 3 punten, en gelijk 1 punt verlies 0 punten. Bij het gelijk aan punten in de poule fase wordt de winnaar als volgt verkregen:                                                          

1. doelsaldo
2. onderling resultaat
3. bij het gelijk eindigen in een poule zal de sportiviteit doorslag gevend zijn. Gele en rode kaarten worden in de stand opgenomen
4. aantal uitgespeelde wedstrijden
De poulewedstrijden worden geacht voor eind februari 2022 te zijn gespeeld. Ook als het niet meer van belang is, zal er gespeeld worden. Wedstrijden die niet gespeeld zijn worden als verlies opgenomen, dit geldt voor beide partijen

Er behoeft geen wedstrijdformulier te worden ingevuld. Wel dient er een lijst met namen rugnummers en geboortedatum ingeleverd te worden bij de scheidsrechter.

De aangewezen officials kunnen vragen aan betrokkenen van de wedstrijd om persoonsbewijs het zij wettelijk/of digitale KNVB pas te tonen. De scheidsrechter dient de kaarten te vermelden aan de organisatie dit i.v.m. fairplay en gelijke stand in de poule.
Bij een tweede gele kaart opgelopen tijdens het toernooi, zal de speler voor 1 wedstrijd worden geschorst. Als deze schorsing niet is weggespeeld zal hij mee worden genomen naar de nieuwe competitie.
De 5 minuten regeling is van kracht (gele kaart).
2x geel in een wedstrijd is veld verwijdering + 1 wedstrijd schorsing wedstrijd erop. Directe rode kaart in een wedstrijd is veldverwijdering + minimaal 1 wedstrijd schorsing wedstrijd erop, O23 jr. commissie kan het aantal verhogen of voorleggen bij de Federatie Amateur Voetbalverenigingen Apeldoorn en omstreken (F.A.A.e.o.) Ook hier geldt de regeling, dat als de schorsing niet is weggespeeld, hij mee wordt genomen naar het volgende toernooi O23 jr.

Wisselen: er mag met 5 spelers doorlopend gewisseld (LET OP: buiten de rust om zijn er per ploeg 3 wisselmomenten mogelijk. Max. 2 dispensatie spelers in het veld.

Voor de beide finalisten worden er inloopshirts beschikbaar gesteld in hun eigen clubkleuren incl. club logo deze worden voor de finale uitgereikt hier wordt erin warmgelopen en kunnen daarna als aandenken behouden worden. De winnaar krijgt consumpties voor het team, de wisselbeker, een vaste beker en € 100,00 bestedingstegoed voor de vereniging bij Promohouse. Nummer 2 krijgt consumpties plus de 2e prijs beker.