Update kledingplan

De voorbereidingen voor het komende seizoen zijn in volle gang. Eén van de mooie projecten die daarbij hoort is het kledingplan waarbij we onze jeugdspelers en haar begeleiding voorzien van kleding en tassen voor rondom de wedstrijden. Het mooie hierbij is dat iedereen binnen onze jeugdafdeling hetzelfde heeft en daarmee dus een eenduidige uitstraling. De […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 11 juli 2021
"

Lees meer

De voorbereidingen voor het komende seizoen zijn in volle gang. Eén van de mooie projecten die daarbij hoort is het kledingplan waarbij we onze jeugdspelers en haar begeleiding voorzien van kleding en tassen voor rondom de wedstrijden. Het mooie hierbij is dat iedereen binnen onze jeugdafdeling hetzelfde heeft en daarmee dus een eenduidige uitstraling.

De voorwaarden voor het kledingplan vind je elders op de site. Voor het realiseren van het kledingplan hebben we hulp nodig en dat kunnen we niet alleen. Die hulp en ondersteuning hebben we gelukkig weer mogen krijgen. We zijn dan ook blij om te kunnen melden dat Plus van der Horst, Regiobank en Bronkhorst Brandbeveiliging de realisatie van dit plan mogelijk hebben gemaakt.

We hopen dat we op korte termijn via de website een snapshot van de kleding en de details rondom merk, kleur etc. kunnen melden dus houdt de site in de gaten!!

Bronkhorst Brandbeveiliging