Apeldoornse Boys 1 – Prins Bernhard 1                                                                                                        1-1

Het eerste elftal oefende dinsdagavond in Apeldoorn tegen Apeldoornse Boys. In een wedstrijd die zeer nuttig was voor beide ploegen. Daar het spel over en weer ging moest er veel loopwerk verricht worden.

Doelpuntmaker: Ron van den Bosch

De Veluwse Boys 1 – Prins Bernhard 1                                                                                           1-1

De kater van 30 oktober 2021 (EFC ’58 1 – Prins Bernhard 1: 8-0) kon afgelopen zaterdag eindelijk worden weggespeeld bij de hervatting van de competitie in een heuse derby tegen de buren. In onrustige en rommelige wedstrijd werden de punten gedeeld.

Doelpuntmaker: Julian Hop

Prins Bernhard 2 – AGOVV 3                                                                                                              2-4

Prins Bernhard 2 kwam ook weer actie en speelden tegen AGOVV 3. Het kwam als snel in de wedstrijd ongelukkig op achterstand, maar kwamen ook weer snel langszij. Nog voor de rust herhaalde dit euvel zich nog eens. Na de rust scoorde AGOVV nog twee keer.

Doelpuntenmaker: Aart van de Kuilen (2x)

VVOP VR1 – Prins Bernhard VR1                                                                                        3-8

Prins Bernhard VR1 een uitwedstrijd in Voorthuizen tegen VVOP VR1. De selectie begint weer aardig compleet te raken. Zij wonnen dan ook overtuigend

Doelpuntenmakers: Rianne Kroneman (5x), Erika Koetsier (2x), Amber Boeve

Prins Bernhard/De Veluwse Boys JO19-1 – Victoria Boys JO19-1                                           1-6

ST: Prins Bernhard/De Veluwse Boys JO19-1 speelden in Garderen tegen Victoria Boys JO19-1. In de najaarsreeks waren beide ploegen ook bij elkaar ingedeeld. Echter hebben ze elkaar niet getroffen vanwege het stopzetten van de competitie. De ploeg maakte geen fitte indruk en miste daarnaast nog een aantal spelers.

Doelpuntmaker: Deane Mountney

SDC Putten JO17-3 – Prins Bernhard/De Veluwse Boys JO17-1                                              6-1

ST: Prins Bernhard/De Veluwse Boys JO17-3 speelden in Putten tegen SDC Putten JO17-3 en verloren ruim. Volgende week spelen zij in Uddel tegen NSC Nijkerk JO17-1 die afgelopen zaterdag wonnen van dorpsgenoot Sparta Nijkerk JO17-4.

Doelpuntmaker: Rens van den Hoek