1225 Toernooi gewonnen door Rhetap

De 26e editie van het Uddel 1200 toernooi van SV Prins Bernhard is gewonnen door Rhetap. Op Sportpark De Zandsteeg streden 20 teams om de begeerde wisselbeker. Onder ideale weersomstandigheden werden de wedstrijden in een strak speelschema afgewerkt. De finale ging tussen Rhetap en Schreuder. Tijdens de wedstrijd kwam er geen winnaar en moesten strafschoppen de […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 4 juni 2017
"

Lees meer

De 26e editie van het Uddel 1200 toernooi van SV Prins Bernhard is gewonnen door Rhetap. Op Sportpark De Zandsteeg streden 20 teams om de begeerde wisselbeker. Onder ideale weersomstandigheden werden de wedstrijden in een strak speelschema afgewerkt. De finale ging tussen Rhetap en Schreuder. Tijdens de wedstrijd kwam er geen winnaar en moesten strafschoppen de beslissing brengen. De strafschoppen werden beter genomen door Rhetap en die werd dus tot winnaar gekroond van het Uddel 1200 toernooi 2017. De strijd om de derde plaats ging tussen Hop Team en Opoe’s ELF. Dat werd gewonnen door Hop Team. De eerste plaats bij het penaltyschieten ging naar Jonker en Schut en dobbelsteen schieten werd ook gewonnen door Rhetap.

Tijdens het toernooi werden er loten verkocht t.b.v het energieproject.
Klik op onderstaande link voor de uitslag van de verloting. De nummers in het zwart zijn de nog niet opgehaalde prijzen.
uitslag verloting 1225

 

Bron:http:https://www.uddel.info/
kijk voor meer foto’s van het 1200 toernooi op Uddel.info