Tussenstand 4 tegen 4

Dit seizoen organiseert de activiteitencommissie voor het eerst het 4-tegen-4 toernooi, nadat een aantal jaar dit toernooi niet werd georganiseerd. De opzet van dit toernooi is als volgt:Het toernooi wordt opgedeeld in 2 delen, namelijk een combinatie van de JO17 en JO15 en een combinatie van de JO12 en JO9. De jeugdspelers uit beide categorieën […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 22 januari 2020
"

Lees meer

Dit seizoen organiseert de activiteitencommissie voor het eerst het 4-tegen-4 toernooi, nadat een aantal jaar dit toernooi niet werd georganiseerd.

De opzet van dit toernooi is als volgt:
Het toernooi wordt opgedeeld in 2 delen, namelijk een combinatie van de JO17 en JO15 en een combinatie van de JO12 en JO9. De jeugdspelers uit beide categorieën spelen 6 avonden in het seizoen partijtjes van 4 tegen 4 tegen elkaar. Elke avond wordt er een nieuwe teamindeling gemaakt, zodat elke speler de meeste avonden met verschillende spelers voetbalt. Een avond bestaat uit meerdere partijtjes, waarin ieder team tegen elkaar speelt. Hiervan worden uitslagen en standen bijgehouden en aan het einde van het seizoen wordt er een prijs uitgereikt voor de spelers die de meeste punten hebben gepakt.

Naast dit 4-tegen-4 toernooi wordt er ook het “dobbelsteenschieten” gedaan. Elke 4-tegen-4 avond heeft elke speler drie kansen om een zo hoog mogelijke score te behalen, door de dobbelsteen van een pion af te schieten. Ook hiervan worden de standen bijgehouden, waarbij de spelers die de meeste “dobbelsteen-punten” schiet, ook een prijsje wint.

De meeste kinderen zijn erg enthousiast en daarom publiceren we hierbij een tussenstand om de kinderen nog meer te motiveren om de meeste punten te behalen. De resterende 4-tegen-4 avonden zijn op 17 februari, 23 maart en 20 april 2020. 

De Activiteitencommissie