Sv Prins Bernhard is op zoek naar nieuwe (jeugd)leden!

Sv Prins Bernhard is op zoek naar nieuwe (jeugd)leden. In deze onzekere tijd wat de toekomst ons brengen zal, hebben wij gemeend ons te moeten focussen op het komende seizoen. Een aantal weken geleden moedigde onze burgervader Ton Heerts ons aan met de volgende woorden: “Blijf lid van je vereniging, steun ze, juist nu doe […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 21 april 2020
"

Lees meer

Sv Prins Bernhard is op zoek naar nieuwe (jeugd)leden.

In deze onzekere tijd wat de toekomst ons brengen zal, hebben wij gemeend ons te moeten focussen op het komende seizoen. Een aantal weken geleden moedigde onze burgervader Ton Heerts ons aan met de volgende woorden: “Blijf lid van je vereniging, steun ze, juist nu doe iets extra’s. Want anders zijn de verenigingen er straks niet meer en dat zou doodzonde zijn. Hou moed, Uddelnaren! Want hoe beter we volhouden, hoe sneller dit weer voorbij zal zijn.’ Uiteraard vragen wij dit ook van onze leden, maar we verwelkomen ook graag nieuwe (jeugd)leden.

Bewegen maakt kinderen slimmer! Sport en spel is de ideale manier om kinderen kennis te laten maken met verschillende vormen van bewegen. Zo ontdekken ze wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Ze krijgen hierdoor meer zelfvertrouwen en worden sociaalvaardiger. Dagelijks bewegen is belangrijk voor de gezondheid van kinderen en het aanleren van een actieve levensstijl. En er zijn zelfs aanwijzingen dat kinderen zich door regelmatig te sporten, beter kunnen concentreren en daardoor betere resultaten op school behalen.

Voetbalvereniging Prins Bernhard is Uddel’s grootste sportvereniging en zou heel graag zien dat nieuwe jeugdspelers – zowel jongens als meisjes – zich zouden aansluiten. Na de kabouters vanaf 4 jaar, waar de focus vooral ligt op spel, hebben we verschillende teams voor iedere leeftijdscategorie vanaf ongeveer 6 jaar. Het spelenderwijs ontwikkelen zowel fysiek als mentaal en daarnaast vooral heel veel lol hebben met elkaar staan daarbij voorop.

Het afgelopen jaar hebben we gelukkig al een behoorlijke aanwas bij de jongste teams gezien. Dat geeft nieuwe energie en enthousiasme. Wie wil een paar keer gratis meetrainen? Wie sluit zich aan bij onze mooie voetbalvereniging?!

Sportieve groet,

Bestuur en leden Sv Prins Bernhard