Spelregelbewijs nog niet door iedereen behaald

Met ingang van het seizoen 2014-2015 zijn de tweedejaars B-junioren verplicht om het officiële KNVB spelregelbewijs te halen. Dat doen zij door middel van oefentoetsen en een eindtoets op Voetbalmasterz, die inmiddels gelanceerd is. De invoering van het spelregelbewijs is een van de maatregelen uit het actieplan ‘Tegen geweld, voor sportiviteit’. Uitgangspunt bij de invoering […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 19 juli 2015
"

Lees meer

Met ingang van het seizoen 2014-2015 zijn de tweedejaars B-junioren verplicht om het officiële KNVB spelregelbewijs te halen.

Dat doen zij door middel van oefentoetsen en een eindtoets op Voetbalmasterz, die inmiddels gelanceerd is. De invoering van het spelregelbewijs is een van de maatregelen uit het actieplan ‘Tegen geweld, voor sportiviteit’.

Uitgangspunt bij de invoering van het spelregelbewijs is dat het niet alleen gaat om het kennen van de regels, maar ook om het begrijpen, accepteren en toepassen ervan. Dit zorgt voor een sportiever spel, waarbij het juist toepassen van de regels ook nog eens zorgt dat je als team meer kans maakt om te winnen. Het halen van het spelregelbewijs is verplicht, maar door het aanbieden van verschillende oefentoetsen is het voor iedereen mogelijk om de het bewijs te halen.

De B-junioren zijn er zelf verantwoordelijk voor dat zij het bewijs halen, ondertussen hebben ze allemaal een persoonlijk bericht van de KNVB ontvangen.

De volgende personen hebben het spelregelbewijs nog niet behaald:

– Peter-Paul Schouten
– Samantha van Essen
– Rinske van de Kamp
– Julian Hop
– Melissa Lokhorst

Wanneer het spelregelbewijs voor aanvang van het seizoen 2015/2016 nog niet behaald is ben je niet speelgerechtigd en mag je dus niet deelnemen aan de competitie.

Zorg er dus voor dat je deze zo snel mogelijk behaald.

Met vriendelijke groet,

De Jeugdcommissie