Sportplaatjesactie Prins Bernhard

Beste voetbalvrienden, Samen met PLUS Van der Horst gaat s.v. Prins Bernhard in dit najaar een sportplaatjesactie organiseren. S.v. Prins Bernhard, v.v. UDEO, voetbalvereniging Elspeet en ESV volleybal vereniging maken onderdeel uit van deze gezamenlijke sportplaatjesactie. Bij deze actie wordt van alle spelers en begeleiders een portretfoto gemaakt, inclusief alle betrokken vrijwilligers en commissies etc. […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 14 juli 2016
"

Lees meer

Beste voetbalvrienden,

Samen met PLUS Van der Horst gaat s.v. Prins Bernhard in dit najaar een sportplaatjesactie organiseren. S.v. Prins Bernhard, v.v. UDEO, voetbalvereniging Elspeet en ESV volleybal vereniging maken onderdeel uit van deze gezamenlijke sportplaatjesactie.

Bij deze actie wordt van alle spelers en begeleiders een portretfoto gemaakt, inclusief alle betrokken vrijwilligers en commissies etc. Daarna kan iedereen deze plaatjes gaan sparen via aankopen bij de PLUS Van der Horst en plakken in een uniek album die speciaal voor s.v. Prins Bernhard ontworpen is.

Op deze manier ontstaat er een uniek tijdsdocument van s.v. Prins Bernhard uit 2016 met een grote nostalgische waarde. Een album dat over 25 jaar ook nog leuk is om nog eens te bekijken.

Wij gaan uit van de enthousiaste medewerking van alle leden en hopen aankomend voorjaar met gepaste trots ons eigen spelers- / vrijwilligersalbum te kunnen laten zien. Indien u hierover nog vragen of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met Gerjan van de Kamp/ Wilco Pul voor de senioren en Arjen Koetsier voor de jeugd. Zij zullen al het mogelijke doen om uw vragen of opmerkingen te beantwoorden.

BEZWAAR DEELNAME
Indien u niet opgenomen wilt worden in dit  album dient u dat uiterlijk binnen 14 dagen na publicatie van deze brief 14-07-2016 bij de sponsorcommissie aan te geven. Deze brief wordt gepubliceerd op de website van s.v. Prins Bernhard. Zonder bezwaar uwerzijds gaan we er vanuit dat u akkoord gaat met uw medewerking aan deze actie.

Nog even wat leuke feitjes:

  • ieder lid krijgt een album gratis
  • er worden circa 350 albums gemaakt
  • de sportplaatjesactie loopt van 1 oktober tot eind november

De foto’s t.b.v. de sportplaatjesactie worden zaterdag 27 augustus gemaakt. In de loop van de tijd krijgt u via uw trainer/ leider te horen hoe laat u deze dag verwacht wordt om de foto’s te maken.

Sportieve groet,

Gerjan van de Kamp ( 06-21171912)

Wilco Pul ( 06-46018078)

Arjen Koetsier ( 06-22503297)

Namens sponsorcommissie s.v. Prins Bernhard

sponsor@svprinsbernhard.nl

www.svprinsbernhard.nl