Sportplaatjesactie van start

Wekenlang is het hét gesprek van de dag: in Elspeet en Uddel worden alle spelers en speelsters van volleybalverenigingen ESV en UDEO maar ook de voetbalverenigingen Prins Bernhard en Elspeet op de foto gezet voor de spaaractie bij Plus Van der Horst. De vier verenigingen en PLUS supermarkt Van der Horst werken samen om het […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 29 september 2016
"

Lees meer

Wekenlang is het hét gesprek van de dag: in Elspeet en Uddel worden alle spelers en speelsters van volleybalverenigingen ESV en UDEO maar ook de voetbalverenigingen Prins Bernhard en Elspeet op de foto gezet voor de spaaractie bij Plus Van der Horst. De vier verenigingen en PLUS supermarkt Van der Horst werken samen om het voetbal- en volleybal sportplaatjesfotoboek in Elspeet en Uddel te laten slagen. Vrijdag 30 september is de officiële kick-off bij de PLUS aan de Uddelerweg 71 in Elspeet.

Zaterdag 1 oktober houdt iedere vereniging haar eigen kick-off waar ieder lid van deze verenigingen ook zijn of haar boek in ontvangst kan nemen. De vele jeugdleden van alle vier verenigingen zullen zeker aanwezig zijn omdat bij het uitdelen van de fotoboeken gelijk een pakje met plaatjes te verdienen is.

Op initiatief van de PLUS supermarkt Van de Horst in Elspeet zal de sportplaatjesactie georganiseerd worden. Alle spelers van de kabouters, mini’s, pupillen, junioren tot het vlaggenschip zullen een plekje krijgen in het spelersalbum 2016-2017. De besturen van de verenigingen in Elspeet en Uddel zeggen dat ze het erg leuk vinden dat hun vereniging op deze manier in het zonnetje wordt gezet.

Tijdens de ‘kick off’ zullen de contactpersonen/bestuursleden van de voetbal- en volleybalverenigingen het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Het is natuurlijk ook bijzonder dat je al je eigen spelers en teams op stickers terug kunt vinden en in een fraai boek verzamelt.

Op dit moment vinden de laatste voorbereidingen plaats, want eind augustus zijn de meeste foto’s gemaakt. Vanaf maandag 3 oktober zullen de stickers in de winkel van deze Plus supermarkt in Elspeet te vinden zijn. Vanaf deze dag kunnen de klanten de zakjes met stickers gaan sparen.

Elke speelster of speler die haar of zijn jeugdteam als eerste bij elkaar heeft gespaard, kan zich melden bij de kassa van de PLUS. Degene die als eerste zijn of haar eigen team compleet heeft, mag een uitvergroting bestellen van een afbeelding uit het plaatjesboek. Deze worden beschikbaar gesteld door de supermarkt.

 Het sparen kan op twee manieren. De zakjes met vier plaatjes worden gratis verstrekt bij tal van wisselende aanbiedingen in de PLUS winkel. Elke week heeft Plus Van der Horst 5 tot 10 verschillende aanbiedingen. Bij elk aanbiedingsproduct krijgt de klant een zakje van vier plaatjes. Ook krijgen klanten bij elke tien euro aan boodschappen een zakje met stickers. Gedurende acht weken, van week 40 tot en met week 47, heeft de PLUS elke week andere aanbiedingen.

 De plaatjes kunnen ingeplakt worden in een fraai fotoboek die alle leden, die met een pasfoto in het boek staan, gratis ontvangen. Wie geen gratis boek krijgt, kan voor een klein bedrag het fotoalbum aanschaffen bij Plus Van der Horst, Uddelerweg 71 in Elspeet.