Sponsornieuws

Zaterdag 24 september j.l. heeft het 2e elftal van sv Prins Bernhard nieuwe tassen mogen ontvangen van RIO Garantieplan uit Zwolle. Eigenaar Chris van den Boom is al jaren lid van de club en was bereidt gevonden dit team te voorzien van nieuwe tassen. Door begeleiding en spelers werd dit zeer gewaardeerd en kreeg de […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 17 oktober 2022
"

Lees meer

Zaterdag 24 september j.l. heeft het 2e elftal van sv Prins Bernhard nieuwe tassen mogen ontvangen van RIO Garantieplan uit Zwolle. Eigenaar Chris van den Boom is al jaren lid van de club en was bereidt gevonden dit team te voorzien van nieuwe tassen.

Door begeleiding en spelers werd dit zeer gewaardeerd en kreeg de sponsor een prachtig bos bloemen overhandigd.

Hiervoor onze hartelijke dank!

Rioolservice Rio Zwolle

Welkom bij Rio Zwolle! Wij zijn al 40 jaar dé specialist in Zwolle, Kampen, Wezep en omgeving voor de aanleg, de reparatie en het ontstoppen van riolen. Onder één dak prettig professioneel geregeld.

Voor zowel particulieren als bedrijven, VvE’s, stichtingen en overheidsinstellingen opereren wij als een stipte, secure en service gerichte rioolservice. Ook staan wij 24/7 voor uw riooluitdaging klaar. Onze vakmensen zijn professioneel en prettig in de persoonlijke omgang.

Naast onze werkzaamheden in de riolering zijn wij ook een groothandel in dak materialen. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij iedere dakdekker en installateur.

Ga voor meer info naar https://www.riozwolle.nl/