Sponsorloop

Beste sportvrienden en sportvriendinnen, We staan als vereniging voor een aantal grote investeringen. Zo moet er groot onderhoud aan de velden plaatsvinden en moet de oude dieselketel vervangen worden om ook in de toekomst het complex van energie te kunnen voorzien. Het vervangen van de dieselketel heeft momenteel de hoogste prioriteit. Tevens wordt er tegelijkertijd ook gekeken […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 22 augustus 2017
"

Lees meer

Beste sportvrienden en sportvriendinnen,

We staan als vereniging voor een aantal grote investeringen. Zo moet er groot onderhoud aan de velden plaatsvinden en moet de oude dieselketel vervangen worden om ook in de toekomst het complex van energie te kunnen voorzien.

Het vervangen van de dieselketel heeft momenteel de hoogste prioriteit. Tevens wordt er tegelijkertijd ook gekeken hoe onze accommodatie energiezuinig gemaakt kan worden zodat we voor de komende jaren met de tijd mee kunnen.

Wij vragen jullie hulp om een steentje bij te dragen om een deel van het geld bij elkaar te krijgen. Wat moet er hiervoor gebeuren?

Jullie, zowel senioren als jeugdleden, gaan vrijdag  25 augustus2017 om 20.00 uur hardlopen om geld in te zamelen. Vraag vrienden, vriendinnen, familie en kennissen om jou te sponsoren per ronde of met een vast bedrag. Dit kunnen ze invullen op het invulformulier.Sponsorloop invulformulier (1)

De looptijd zal een half uur zijn en de afstand van een rondje ongeveer 250 meter.

Wij hopen als vereniging dat jij goed je best doet om zoveel mogelijk sponsoren en geld bij elkaar te krijgen. Neem je jouw sponsoren, familie en vrienden ook mee om jou aan te moedigen?! Gezellig!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

· Het formulier met alle sponsoren dient uiterlijk vrijdag 25 augustus 2017 om 19:30  vóór aanvang van de sponsorloop ingeleverd te worden in de kantine.

· Het formulier zullen jullie in de week na de sponsorloop terugkrijgen, zodat jullie het geld op kunnen halen en kunnen inleveren bij jullie leider.