Sponsorloop jeugdleden

Sportvrienden en sportvriendinnen, De afgelopen weken zijn de formulieren voor de sponsorloop van 7 januari 2017 uitgedeeld.Heb jij deze niet gehad of ben jij deze kwijtgeraakt? Dan kun je deformulieren hieronder vinden. Het formulier met sponsors kan op 7 januari om 10.30, vóór aanvang van de sponsorloop, worden ingeleverd. De sponsorloop zal om 11.00 uur […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 19 december 2016
"

Lees meer

Sportvrienden en sportvriendinnen,

De afgelopen weken zijn de formulieren voor de sponsorloop van 7 januari 2017 uitgedeeld.Heb jij deze niet gehad of ben jij deze kwijtgeraakt? Dan kun je deformulieren hieronder vinden.

Het formulier met sponsors kan op 7 januari om 10.30, vóór aanvang van de sponsorloop, worden ingeleverd. De sponsorloop zal om 11.00 uur beginnen. We hopen op jouw enthousiaste deelname!

Jullie zijn natuurlijk ook uitgenodigd om dan ‘s middags van 15.30 tot 17.30 bij de nieuwjaarsreceptie in de kantine te zijn. Dan zal ook bekend worden gemaakt welke drie jeugdleden de meeste loten hebben verkocht voor deGrote Clubactie en welke drie jeugdleden het hoogste bedrag bij elkaar hebben gelopen met de sponsorloop, eerder die dag, en zullen de prijsjes hiervoor worden uitgereikt.

Het jeugdbestuur.

Brief aankondiging sponsorloop

Sponsorloop invulformulier