Seizoensafsluiting 25 mei

Aan alle leden van s.v. Prins Bernhard, Op dit moment is het seizoen nog volop aan de gang, maar wij willen jullie wel alvast op de hoogte brengen van onze plannen voor de afsluiting van het voetbalseizoen 2018/2019. Aangezien vorig jaar een groot succes was, wordt er op zaterdag 25 mei een barbecue georganiseerd voor […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 8 april 2019
"

Lees meer

Aan alle leden van s.v. Prins Bernhard,

Op dit moment is het seizoen nog volop aan de gang, maar wij willen jullie wel alvast op de hoogte brengen van onze plannen voor de afsluiting van het voetbalseizoen 2018/2019.

Aangezien vorig jaar een groot succes was, wordt er op zaterdag 25 mei een barbecue georganiseerd voor alle leden van s.v. Prins Bernhard met eventuele partner om het seizoen gezellig met elkaar af te sluiten. Deze zaterdag betreft voor de meeste teams nog een officiële speelronde, daarom willen wij de barbecue laten aanvangen om 17.30, als alle elftallen weer op het sportpark aanwezig zijn.

Om deze middag en avond tot een goedlopende afsluiting te kunnen brengen, rekenen wij per persoon kosten voor de barbecue (exclusief drinken), namelijk:

Kinderen t/m 16 jaar: €7,00

17 jaar en ouder: €12,00

Om 14.30 is op ‘Sportpark de Zandsteeg’ de burenruzie tussen sv Prins Bernhard en vv Elspeet. Een ieder is welkom om onze mannen aan te moedigen om de punten in Uddel te houden en de buren te verslaan.

Zou je mee willen doen aan de barbecue? Een inschrijfstrookje en enveloppen zijn te vinden achter de bar (bij het snoep). Graag het inschrijfstrookje inclusief geld voor 4 mei in te leveren in de ‘Activiteitencommissie’-brievenbus achterin de kantine.

Met vriendelijke groeten,

De Activiteitencommissie

Jari van den Hoek

Kornel de Bruin

Martijn Koetsier

Flyer Seizoensafsluiting 2019