Prins Bernhard beste sportkantine van regio Oost-Nederland

UDDEL Voor een gastvrij ontvangst, goede bediening en het best getapte biertje in een sportkantine, kan je bij S.V. Prins Bernhard terecht. Deze sportkantine mag zich de beste van de regio Oost-Nederland noemen. De kantine in het clubhuis van S.V. Prins Bernhard is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en blinkt uit in gastheerschap, service […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 15 januari 2016
"

Lees meer

UDDEL Voor een gastvrij ontvangst, goede bediening en het best getapte biertje in een sportkantine, kan je bij S.V. Prins Bernhard terecht. Deze sportkantine mag zich de beste van de regio Oost-Nederland noemen. De kantine in het clubhuis van S.V. Prins Bernhard is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en blinkt uit in gastheerschap, service en bierbehandeling. Wim Mulder, medebeheerder van S.V. Prins Bernhard, ontving hiervoor de Gouden Spatel van Ronald Beckers, Accountmanager Oost-Nederland van Heineken Nederland.
De verkiezing van de beste sportkantine van de regio is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van Heineken Nederland. Al meer dan tien jaar helpen zij Nederlandse horecazaken naar kwaliteit in gastheerschap, service en bierhandeling. Dit jaar doen ook sportkantines mee. Zij hebben een training voor hun vrijwilligers in de eigen kantine gedaan, vertelt Ronald Beckers. ,,Alle sportkantines die deelnemen aan het Goed Getapt programma, worden beoordeeld door mystery guests. Zo kunnen we garanderen dat de gasten bij S.V. Prins Bernhard op de goede manier van hun bier kunnen genieten.”

Medebeheerder Peter Vermeer van S.V. Prins Bernhard is erg trots op de eretitel. ,,Het is geweldig dat we de beste sportkantine van de regio zijn. We doen mee aan het Goed Getapt programma om meer kwaliteit te kunnen leveren. Je merkt dat de sporters en bezoekers van de sportkantine dat waarderen. Samen met alle vrijwilligers zijn we enorm blij met deze bekroning. De Gouden Spatel krijgt een ereplaats in onze prijzenkast!”.

db03ek-goudenspatelNewslab voor Heineken - GOED GETAPT - SJOERDSPENDEL (2016) - Ondernemer- SV Prins Bernard - _A9A7000

bron: https://nieuwsbladdeband.nl/