Pupil vd Week: Junior van Oosten

Komende zaterdag staat er weer een nieuwe thuiswedstrijd te wachten voor ons 1e elftal. Na 6 punten uit de laatste 2 wedstrijden is het zaak om ook deze wedstrijd te winnen. De tegenstander is Noord Veluwse Boys uit Hattemerbroek. De pupil van de week is Junior van Oosten. Junior is 10 jaar oud en speelt […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 28 oktober 2022
"

Lees meer

Komende zaterdag staat er weer een nieuwe thuiswedstrijd te wachten voor ons 1e elftal. Na 6 punten uit de laatste 2 wedstrijden is het zaak om ook deze wedstrijd te winnen. De tegenstander is Noord Veluwse Boys uit Hattemerbroek. De pupil van de week is Junior van Oosten.

Junior is 10 jaar oud en speelt linksachterin in de JO-12. Zijn favoriete voetbalclubs zijn Ajax en Napoli en de beste voetballer is volgens hem Cristiano Ronaldo. Junior vindt Arjen Koetsier de beste speler van het 1e elftal. Hij voorspelt een 3-1 overwinning voor Prins Bernhard.

De wedstrijd start om 14.30 onder leiding van scheidsrechter W.G. Vogelaar. We wensen Junior komende zaterdag veel plezier als pupil van de week.