Pupil van de week: Wisse Becker

Komende zaterdag staat er weer een nieuwe wedstrijd te wachten voor het 1e elftal, WZC Wapenveld komt op bezoek. De uitwedstrijd ging met 2-1 verloren, ondanks dat WZC het laatste deel van de wedstrijd met de rug tegen de muur werd gedrukt. Tijdens deze wedstrijd zal Wisse Becker de pupil van de week zijn! Wisse […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 29 maart 2022
"

Lees meer

Komende zaterdag staat er weer een nieuwe wedstrijd te wachten voor het 1e elftal, WZC Wapenveld komt op bezoek. De uitwedstrijd ging met 2-1 verloren, ondanks dat WZC het laatste deel van de wedstrijd met de rug tegen de muur werd gedrukt. Tijdens deze wedstrijd zal Wisse Becker de pupil van de week zijn!

Wisse is 10 jaar oud en speelt in de JO-12. Zijn favoriete positie is centraal op het middenveld. Zijn favoriete voetbalclub is Ajax en zijn favoriete speler is Dusan Tadic. Hij vindt Purre (Arjen Koetsier) de beste voetballer van het 1e elftal. Wisse voorspelt een 3-2 overwinning voor de oranjehemden. 

De wedstrijd wordt geleid door scheidsrechter A. Kraaijenhof. De aftrap is om 14.30 op Sportpark de Zandsteeg. We wensen Wisse veel plezier als Pupil van de Week.

Tot zaterdag!