Pupil van de week: Jonathan de Bruin

Aankomende zaterdag staat de volgende thuiswedstrijd in de competitie te wachten voor ons vlaggenschip. Na het 5-0 verlies in en tegen Heerde, gaat de ploeg van Ferdinand van de Lang op revanche tegen SDS’55. De Pupil van de Week voor deze wedstrijd is Jonathan de Bruin.  Jonathan is 11 jaar oud en speelt als middenvelder […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 13 oktober 2021
"

Lees meer

Aankomende zaterdag staat de volgende thuiswedstrijd in de competitie te wachten voor ons vlaggenschip. Na het 5-0 verlies in en tegen Heerde, gaat de ploeg van Ferdinand van de Lang op revanche tegen SDS’55. De Pupil van de Week voor deze wedstrijd is Jonathan de Bruin. 

Jonathan is 11 jaar oud en speelt als middenvelder in de JO12. Zijn favoriete voetbalclub is Ajax en zijn favoriete speler is de Braziliaan David Neres. Hij vind zijn neef Gert Schouten de beste voetballer van ons 1e elftal. Volgens Jonathan zal Prins Bernhard 1 met 3-1 winnen van SDS’55. 

Jonathan zal om 14.30 de wedstrijd aftrappen op Sportpark ‘de Zandsteeg’. We wensen Jonathan veel plezier als ‘Pupil van de Week’. 

Tot zaterdag!