Pupil van de week: Daan Wijnbergen

Aanstaande zaterdag speelt ons 1e elftal de eerste wedstrijd in de 2e helft van de competitie, tegen Harskamp. De uitwedstrijd in Harskamp ging met 4-2 verloren. De pupil van de week is Daan Wijnbergen!  Daan is 11 jaar oude en speelt in de JO-12. Hij geeft aan dat hij op elke positie uit de voeten […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 16 maart 2022
"

Lees meer

Aanstaande zaterdag speelt ons 1e elftal de eerste wedstrijd in de 2e helft van de competitie, tegen Harskamp. De uitwedstrijd in Harskamp ging met 4-2 verloren. De pupil van de week is Daan Wijnbergen! 

Daan is 11 jaar oude en speelt in de JO-12. Hij geeft aan dat hij op elke positie uit de voeten kan. Zijn favoriete voetbalclub is Ajax, en zijn favoriete speler is Frenkie de Jong van FC Barcelona.
Bij het 1e elftal van Prins Bernhard vindt hij Freek Ruitenberg de beste voetballer. De voorspelling van de uitslag is een nipte 1-0 overwinning voor Prins Bernhard. We hopen dat hij gelijk krijgt en dat Prins Bernhard 3 punten gaat pakken! 

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter E. ten Hove. Daan trapt om 14.30 af op Sportpark de Zandsteeg. We wensen Daan veel plezier als ‘Pupil van de Week’! 

Tot zaterdag!