Pupil v.d. week Milan Lokhorst

Komende zaterdag staat de volgende thuiswedstrijd op het programma tegen ZVV’56. De heenwedstrijd in Apeldoorn werd het 1-3. De 3 punten zijn hard nodig, aangezien afgelopen zaterdag met 3-0 werd verloren van concurrent WZC Wapenveld. De Pupil van de Week is Milan Lokhorst. Milan is 9 jaar oud en is keeper in de JO-10. Zijn […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 9 maart 2023
"

Lees meer

Komende zaterdag staat de volgende thuiswedstrijd op het programma tegen ZVV’56. De heenwedstrijd in Apeldoorn werd het 1-3. De 3 punten zijn hard nodig, aangezien afgelopen zaterdag met 3-0 werd verloren van concurrent WZC Wapenveld. De Pupil van de Week is Milan Lokhorst.

Milan is 9 jaar oud en is keeper in de JO-10. Zijn favoriete voetbalclub is Ajax en de beste voetballer (en ook zijn grote voorbeeld) is Andries Noppert. Later wil hij graag als elektricien werken bij zijn vader. Milan vindt Sytse Bronkhorst de beste speler van het 1e elftal. En hij voorspelt een 3-1 overwinning voor Prins Bernhard.

De wedstrijd start om 14.30 onder leiding van scheidsrechter B. Polman. We wensen Milan komende zaterdag veel plezier als pupil van de week.