Promohouse O23-competitie

Prins Bernhard zal dit seizoen gaan deelnemen aan de Promohouse-O23 competitie welke georganiseerd wordt door de Federatie Amateur Voetbalverenigingen Apeldoorn en Omstreken in samenwerking met Promohouse. Omdat de vereniging geen JO19 team heeft, maar wel over veel spelers beschikt in de leeftijd rond de 20 jaar lijkt het ons nuttig om deze spelers de mogelijkheid […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 22 september 2020
"

Lees meer

Prins Bernhard zal dit seizoen gaan deelnemen aan de Promohouse-O23 competitie welke georganiseerd wordt door de Federatie Amateur Voetbalverenigingen Apeldoorn en Omstreken in samenwerking met Promohouse.

Omdat de vereniging geen JO19 team heeft, maar wel over veel spelers beschikt in de leeftijd rond de 20 jaar lijkt het ons nuttig om deze spelers de mogelijkheid te geven zich verder te ontwikkelen.

Er hebben 10 clubs uit de regio ingeschreven:

Poule 1

Eerbeekse Boys, Prins Bernhard, Beekbergen, Albatross en Loenermark.

Poule 2

WSV, Apeldoornse Boys, Robur et Velocitas, Voorwaarts T en Columbia.

Op dinsdag 6 oktober zal in Eerbeek gespeeld worden:

Eerbeekse Boys O23 – Prins Bernhard O23                          Aanvang 20:00 uur

Reglement:

Promohouse 023-competitie – seizoen 2020/2021 Apeldoorn en omstreken

Spelers moeten volgens de reglementen KNVB speelgerechtigd zijn voor de betreffende vereniging. Speelgerechtigd zijn spelers die geboren zijn na 1 januari 1997, of wel spelers tot en met 23 jaar. Per vereniging mogen er 2 dispensatie spelers tot en met 25 jaar mee doen, dus geboren na 1 januari 1995. Minimale leeftijd aan deelname speler is 15 jaar op het moment van de wedstrijddag.

Scheidsrechters worden aangesteld door de Apeldoornse Voetbal Federatie (de heer A. Bronkhorst)

Speeldagen:

De vastgestelde wedstrijden worden op de dinsdagavond gespeeld; aanvangstijd 20.00 uur. Bij het niet opkomen, zonder reglementaire redenen wordt de wedstrijd in verlies omgezet (0-2), tegenstander krijgt dan 2 punten). Winst is 3 punten, en gelijk 1 punt verlies 0 punten. Bij het gelijk aan punten in de poule fase wordt de winnaar als volgt verkregen:                      
1. doelsaldo
2. onderling resultaat
3. bij het gelijk eindigen in een poule zal de sportiviteit doorslag gevend zijn. Gele en rode kaarten worden in de stand opgenomen
4. aantal uitgespeelde wedstrijden

De poulewedstrijden worden geacht voor eind februari 2020 te zijn gespeeld. Ook als het niet meer van belang is, zal er gespeeld worden. Wedstrijden die niet gespeeld zijn worden als verlies opgenomen, dit geldt voor beide partijen

Er behoeft geen wedstrijdformulier te worden ingevuld. Wel dient er een lijst met namen rugnummers en geboortedatum ingeleverd te worden bij de scheidsrechter.

De aangewezen officials kunnen vragen aan betrokkenen van de wedstrijd om persoonsbewijs het zij wettelijk/of digitale KNVB pas te tonen. De scheidsrechter dient de kaarten te vermelden aan de organisatie dit i.v.m. fairplay en gelijke stand in de poule.

Bij een tweede gele kaart opgelopen tijdens het toernooi, zal de speler voor 1 wedstrijd worden geschorst. Als deze schorsing niet is weggespeeld zal hij mee worden genomen naar de nieuwe competitie.

De 5 minuten regeling is van kracht (gele kaart).

2x geel in een wedstrijd is veld verwijdering + 1 wedstrijd schorsing wedstrijd erop. Directe rode kaart in een wedstrijd is veldverwijdering + minimaal 1 wedstrijd schorsing wedstrijd erop, O23 jr. commissie kan het aantal verhogen of voorleggen bij de Federatie Amateur Voetbalverenigingen Apeldoorn en omstreken (F.A.A.e.o.) Ook hier geldt de regeling, dat als de schorsing niet is weggespeeld, hij mee wordt genomen naar het volgende toernooi O23 jr.

Wisselen: er mag met 5 spelers doorlopend gewisseld (LET OP: buiten de rust om zijn er per ploeg 3 wisselmomenten mogelijk. Max. 2 dispensatie spelers in het veld.

Voor de beide finalisten worden er inloopshirts beschikbaar gesteld in hun eigen clubkleuren incl. club logo deze worden voor de finale uitgereikt hier wordt erin warmgelopen en kunnen daarna als aandenken behouden worden. De winnaar krijgt consumpties voor het team, de wisselbeker, een vaste beker en € 100,00 bestedingstegoed voor de vereniging bij Promohouse. Nummer 2 krijgt consumpties plus de 2e prijs beker.

Het inpassen van jonge spelers, is de doelstelling van deze competitie !!