Promohouse O23-competitie

Prins Bernhard zal dit seizoen deelnemen aan de Promohouse-O23 competitie welke georganiseerd wordt door de Federatie Amateur Voetbalverenigingen Apeldoorn en Omstreken in samenwerking met Promohouse. Doelstelling van deelname is om jonge spelers in te passen om zich verder te ontwikkelen. De trainers Ferdinand van de Lang, Neal Mountney, Peter Bronkhorst en Lambert Jongetjes zullen dit […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 27 september 2021
"

Lees meer

Prins Bernhard zal dit seizoen deelnemen aan de Promohouse-O23 competitie welke georganiseerd wordt door de Federatie Amateur Voetbalverenigingen Apeldoorn en Omstreken in samenwerking met Promohouse.

Doelstelling van deelname is om jonge spelers in te passen om zich verder te ontwikkelen. De trainers Ferdinand van de Lang, Neal Mountney, Peter Bronkhorst en Lambert Jongetjes zullen dit team op toerbeurt gaan begeleiden.

Er hebben 10 clubs uit de regio ingeschreven: Eerbeekse Boys, Albatross, Apeldoornse Boys, Robur et Velocitas, AGOVV, Groen Wit ’62, Columbia, Beekbergen, Voorwaarts en Prins Bernhard.

1e speelronde dinsdag 5 oktober
Aanvang: 20.00 uur

Poule A
Eerbeekse Boys – Prins Bernhard, scheidsrechter: M. Witteveen

Albatross – Beekbergen, scheidsrechter: B. Leeflang

Apeldoornse Boys = vrij

Poule B
AGOVV – Groen-Wit ’62, scheidsrechter: B. Dordievski

Robur et Velocitas – Voorwaarts, scheidsrechter: B. Kuiper

Columbia = vrij

Reglement:
Promohouse 023-competitie – seizoen 2021/2022 Apeldoorn en omstreken

Spelers moeten volgens de reglementen KNVB speelgerechtigd zijn voor de betreffende vereniging. Speelgerechtigd zijn spelers die geboren zijn na 1 januari 1998, of wel spelers tot en met 23 jaar. Per vereniging mogen er 2 dispensatie spelers tot en met 25 jaar mee doen, dus geboren na 1 januari 1996. Minimale leeftijd aan deelname speler is 15 jaar op het moment van de wedstrijddag.

Scheidsrechters worden aangesteld door de Apeldoornse Voetbal Federatie (de heer A. Bronkhorst)

Speeldagen:
De vastgestelde wedstrijden worden op de dinsdagavond gespeeld; aanvangstijd 20.00 uur. Bij het niet opkomen, zonder reglementaire redenen wordt de wedstrijd in verlies omgezet (0-2), tegenstander krijgt dan 2 punten). Winst is 3 punten, en gelijk 1 punt verlies 0 punten. Bij het gelijk aan punten in de poule fase wordt de winnaar als volgt verkregen:                                                          

1. doelsaldo
2. onderling resultaat
3. bij het gelijk eindigen in een poule zal de sportiviteit doorslag gevend zijn. Gele en rode kaarten worden in de stand opgenomen
4. aantal uitgespeelde wedstrijden

De poulewedstrijden worden geacht voor eind februari 2022 te zijn gespeeld. Ook als het niet meer van belang is, zal er gespeeld worden. Wedstrijden die niet gespeeld zijn worden als verlies opgenomen, dit geldt voor beide partijen

Er behoeft geen wedstrijdformulier te worden ingevuld. Wel dient er een lijst met namen rugnummers en geboortedatum ingeleverd te worden bij de scheidsrechter.

De aangewezen officials kunnen vragen aan betrokkenen van de wedstrijd om persoonsbewijs het zij wettelijk/of digitale KNVB pas te tonen. De scheidsrechter dient de kaarten te vermelden aan de organisatie dit i.v.m. fairplay en gelijke stand in de poule.
Bij een tweede gele kaart opgelopen tijdens het toernooi, zal de speler voor 1 wedstrijd worden geschorst. Als deze schorsing niet is weggespeeld zal hij mee worden genomen naar de nieuwe competitie.
De 5 minuten regeling is van kracht (gele kaart).
2x geel in een wedstrijd is veld verwijdering + 1 wedstrijd schorsing wedstrijd erop. Directe rode kaart in een wedstrijd is veldverwijdering + minimaal 1 wedstrijd schorsing wedstrijd erop, O23 jr. commissie kan het aantal verhogen of voorleggen bij de Federatie Amateur Voetbalverenigingen Apeldoorn en omstreken (F.A.A.e.o.) Ook hier geldt de regeling, dat als de schorsing niet is weggespeeld, hij mee wordt genomen naar het volgende toernooi O23 jr.

Wisselen: er mag met 5 spelers doorlopend gewisseld (LET OP: buiten de rust om zijn er per ploeg 3 wisselmomenten mogelijk. Max. 2 dispensatie spelers in het veld.

Voor de beide finalisten worden er inloopshirts beschikbaar gesteld in hun eigen clubkleuren incl. club logo deze worden voor de finale uitgereikt hier wordt erin warmgelopen en kunnen daarna als aandenken behouden worden. De winnaar krijgt consumpties voor het team, de wisselbeker, een vaste beker en € 100,00 bestedingstegoed voor de vereniging bij Promohouse. Nummer 2 krijgt consumpties plus de 2e prijs beker.