Prins Bernhard Vrouwen gaan voor de dubbel

Het vrouwenteam van Prins Bernhard draait tot op heden een fantastisch seizoen. Zij gaan zich opmaken voor de titel. Samen met de vrouwen van Unicum uit Lelystad lijken zij het uit te gaan maken wie uiteindelijk kampioen gaat worden. Beiden hebben nog geen verliespunten weten te incasseren. In april staat zowel de uit- als de […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 25 februari 2020
"

Lees meer

Het vrouwenteam van Prins Bernhard draait tot op heden een fantastisch seizoen. Zij gaan zich opmaken voor de titel. Samen met de vrouwen van Unicum uit Lelystad lijken zij het uit te gaan maken wie uiteindelijk kampioen gaat worden. Beiden hebben nog geen verliespunten weten te incasseren.

In april staat zowel de uit- als de thuiswedstrijd op het programma. Na deze wedstrijden zal blijken wie de sterkste is. Op dit moment hebben de vrouwen van Prins Bernhard een doelsaldo van + 96 en Unicum + 48 die nog wel een wedstrijd in te halen hebben.

Ook in het bekertoernooi heeft het vrouwenteam tot nu toe weten te schoppen tot de achtste finales. Na alle drie poulewedstrijden te hebben gewonnen van respectievelijk Hierden, Hulshorst en Elspeet drong het door naar de knock-out fase.

Eerst troffen ze Kesteren. Deze wedstrijd eindigde in een 3-3 gelijke stand. Strafschoppen moesten eraan te pas komen wie uiteindelijk door zou gaan naar de volgende ronde. De Uddelse vrouwen deden dat net iets beter dan de vrouwen uit de Betuwe.

Vlak voor de kerstdagen werd de volgende wedstrijd gespeeld. De vrouwen van Brakkenstein werden getrakteerd op een 5-1 nederlaag en zo overwinterde het vrouwenteam van Prins Bernhard in het bekertoernooi.

Komende zaterdag wordt de achtste finale gespeeld. Tegenstander is dan WWNA uit Wenum/Wiesel. De wedstrijd begint om 16:00 uur op Sportpark De Zandsteeg onder leiding van scheidsrechter Kornel de Bruin uit Elspeet. Wij hopen op uw support.