PRINS BERNHARD VERLIEST OEFENDUEL VAN ROOD-WIT ‘58

Dinsdagavond speelde Prins Bernhard tegen derdeklasser Rood-Wit ’58 een oefenwedstrijd. De thuisploeg had zoals verwacht het betere van het spel. Zij kwamen al vroeg in wedstrijd op voorsprong via een strafschop. Vlak daarna trokken de Uddelnaren de stand weer gelijk. Nog voor de rust kwamen de Puttenaren weer op voorsprong. Na de rust wordt Jan […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 16 september 2021
"

Lees meer

Dinsdagavond speelde Prins Bernhard tegen derdeklasser Rood-Wit ’58 een oefenwedstrijd. De thuisploeg had zoals verwacht het betere van het spel. Zij kwamen al vroeg in wedstrijd op voorsprong via een strafschop. Vlak daarna trokken de Uddelnaren de stand weer gelijk.

Nog voor de rust kwamen de Puttenaren weer op voorsprong. Na de rust wordt Jan Bronkhorst vervangen door Remco Schouten, Laurens Wajer komt voor Julian Hop, Gert Schouten voor Jurrian van de Steeg en Dennis Bronkhorst voor Bart Schouten. Direct vanaf het beginsignaal van de tweede helft werden Uddelnaren teruggedrongen op eigen helft en kreeg het al snel de 3-1 om de oren.

Daarna herstelde de ploeg uit Uddel zich enigszins en komt knap terug op 3-2. Vervolgens ging het op jacht naar de gelijkmaker. Helaas lukte dit niet en Rood-Wit ’58 profiteerde in slotminuten van de ruimte die achterin ontstond en scoorden nog tweemaal. Eindstand 5-2.

De Uddelse doelpunten waren van Dick van Rhee en Freek Ruitenberg. Marijn van Meerveld, Bram van Meerveld, Winand van de Kamp (2x) en Carlo Hoogendijk waren verantwoordelijk voor de productie van Rood-Wit ’58.