Prins Bernhard JO-7 zaterdag van start gegaan

Afgelopen maand is er hard gewerkt om een JO7 team te installeren. Maar liefst 7 spelertjes zijn inmiddels al volop in training en hebben zaterdag voor het eerst officiële wedstrijdjes gespeeld. Dit wordt in een toernooivorm (4 tegen 4) gespeeld worden op veldjes van 30 x 20 meter. Met deze spelvorm wordt er zonder keepers […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 10 maart 2020
"

Lees meer

Afgelopen maand is er hard gewerkt om een JO7 team te installeren. Maar liefst 7 spelertjes zijn inmiddels al volop in training en hebben zaterdag voor het eerst officiële wedstrijdjes gespeeld. Dit wordt in een toernooivorm (4 tegen 4) gespeeld worden op veldjes van 30 x 20 meter. Met deze spelvorm wordt er zonder keepers gespeeld.

Deelnemende teams zijn: SDC Putten JO7-1, Hulshorst JO7-1, Hierden JO7-2 en Prins Bernhard JO7-1. Op 7 maart is er in Hierden gespeeld, op 14 maart in Uddel, op 21 maart in Hulshorst en op 28 maart in Putten.

De teamspelers van Prins Bernhard zijn: Demian Boeve, Milan Lokhorst, Dani van Streek, Laura Bronkhorst, Flint Verkuijl, Mick de Ruiter en Luuk Boeve. Enkele ouders zullen dit team tijdens de wedstrijddagen begeleiden.

Namens bestuur en leden wensen wij onze toekomstige sterren succes en vooral heel veel plezier.