Prins Bernhard 1 – Vierhouten ’82 1

Na twee puntendelingen boekte Prins Bernhard in de streekderby tegen Vierhouten’82 de eerste zege van de competitie: 2-1. De bezoekers begonnen sterker aan de wedstrijd en kwamen na vijf minuten op voorsprong via Stèfan Bouw (0-1). Daarna verzuimde Vierhouten de score te verdubbelen en groeide Prins Bernhard in de wedstrijd. Na gemiste kansen van Julian […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 8 oktober 2017
"

Lees meer

Na twee puntendelingen boekte Prins Bernhard in de streekderby tegen Vierhouten’82 de eerste zege van de competitie: 2-1.

De bezoekers begonnen sterker aan de wedstrijd en kwamen na vijf minuten op voorsprong via Stèfan Bouw (0-1). Daarna verzuimde Vierhouten de score te verdubbelen en groeide Prins Bernhard in de wedstrijd. Na gemiste kansen van Julian Hop was het diezelfde Hop die kort voor rust de gelijkmaker binnentikte (1-1).

In de tweede helft was Prins Bernhard de bovenliggende partij en kwam het via aanvoerder Arjen Koetsier verdiend op voorsprong. Vervolgens lieten de gastheren het na om de score uit te breiden, maar trokken ze de zege wel over de streep.

Prins Bernhard – Vierhouten’82 2-1 (1-1). 5. Stèfan Bouw 0-1, 42. Julian Hop 1-1, 61. Arjen Koetsier 2-1.

Bron: De Stentor