Presentatie ouderavond 31 augustus

Ongeveer dertig ouders waren woensdag 31 augustus om 20.30 aanwezig in de kantine voor de ouderavond over de jeugd. Deze avond werd er informatie gegeven over de gang van zaken binnen de jeugdafdeling, daarnaast konden ouders hier natuurlijk ook hun opmerkingen en vragen kwijt. Belangrijke zaken als: wat doet het jeugdbestuur, regels en afspraken binnen de jeugd, […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 1 september 2016
"

Lees meer

Ongeveer dertig ouders waren woensdag 31 augustus om 20.30 aanwezig in de kantine voor de ouderavond over de jeugd. Deze avond werd er informatie gegeven over de gang van zaken binnen de jeugdafdeling, daarnaast konden ouders hier natuurlijk ook hun opmerkingen en vragen kwijt.

Belangrijke zaken als: wat doet het jeugdbestuur, regels en afspraken binnen de jeugd, wat we verwachten van ouders en hoe ouders zich kunnen inzetten voor de vereniging waren onderwerpen die o.a. aan bod kwamen. Doel van deze avond was om de communicatie richting ouders te vergroten, ouders duidelijkheid te geven over wat we als jeugdbestuur doen, wat er speelt, hoe de organisatie van de jeugd in elkaar steekt en om aandachtspunten met betrekking tot de jeugd aan te geven. De reacties op deze avond waren positief en we zullen dit dan ook zeker meenemen naar de komende jaren.
We bedanken de aanwezige ouders voor hun komst.

Voor de gehele presentatie van deze avond, klik hieronder.
Presentatie ouderavond 2016-2017

Het Jeugdbestuur
Arjen Koetsier
Anton Schouten