PLUS Van der Horst verzorgt geslaagd evenement

Afgelopen woensdag hebben de jeugdafdelingen van Prins Bernhard en Elspeet een geslaagde middag gehad die was georganiseerd door onze sponsor PLUS van de Horst. Op speelse wijze werden de ruim 100 jeugdspelers attent gemaakt op het verantwoord gebruik van verschillende voeding. PEC Zwolle-spelers Django Warmerdam en Danny Holla kwamen deze middag langs en hier mochten […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 24 april 2017
"

Lees meer

Afgelopen woensdag hebben de jeugdafdelingen van Prins Bernhard en Elspeet een geslaagde middag gehad die was georganiseerd door onze sponsor PLUS van de Horst. Op speelse wijze werden de ruim 100 jeugdspelers attent gemaakt op het verantwoord gebruik van verschillende voeding. PEC Zwolle-spelers Django Warmerdam en Danny Holla kwamen deze middag langs en hier mochten alle jeugdspelers mee op de foto. Alle jeugdspelers kregen een contract die zij samen met de spelers konden tekenen en zo hadden ze direct de handtekeningen van deze spelers! Ook waren er twee freestylers die een show opvoerden met hun trucjes, waarbij een ieder de kans kreeg om in tweetallen een panna-wedstrijdje tegen deze freestylers te spelen. Ook al deden ze zo hun best om geen panna te krijgen, voor je het wist had je er één om de oren.

Tussen deze onderdelen door werden er nog partijtjes gespeeld en kon er gemeten worden hoe hard je kon schieten door middel van een snelheidsmeter.

Het was een super leuke middag met dank aan Ronny en Esther van Plus van der Horst, de jeugdafdeling van v.v. Elspeet en natuurlijk Django Warmerdam en Danny Holla van PEC Zwolle.