Oud bestuurslid Gerrit Boeve (77) overleden

Afgelopen weekend bereikte ons het trieste bericht dat Gerrit Boeve op donderdag 14 januari j.l. is overleden. Gerrit is vanaf de beginjaren van onze vereniging een actief lid geweest en heeft geruime tijd in ons standaardelftal gespeeld. Buiten het veld nam hij ook zijn verantwoordelijkheid voor onze club. Zo heeft hij ruim 27 jaar zitting […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 18 januari 2021
"

Lees meer

Afgelopen weekend bereikte ons het trieste bericht dat Gerrit Boeve op donderdag 14 januari j.l. is overleden. Gerrit is vanaf de beginjaren van onze vereniging een actief lid geweest en heeft geruime tijd in ons standaardelftal gespeeld.

Buiten het veld nam hij ook zijn verantwoordelijkheid voor onze club. Zo heeft hij ruim 27 jaar zitting gehad in het hoofdbestuur van de vereniging waar hij samen met Gerrit Koetsier, als penningmeester,  verantwoordelijk was voor de financiën. De club kon altijd een beroep doen op Gerrit, ook in perioden waarin het de club wat minder voor de wind ging. Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen en verdere familie alle sterkte toe in de komende tijd.

Bestuur en leden sv Prins Bernhard.