Open dag SAO Apeldoorn

De SAO is er al 90 jaar voor alle scheidsrechters uit Apeldoorn en omstreken. Wij willen bijdragen aan de ontwikkeling van scheidsrechters op alle niveaus, om zo het niveau van de arbitrage in zijn algemeen omhoog te brengen. Want zonder scheidsrechter ook geen wedstrijd. Om dit een stukje dichterbij te brengen organiseren wij op 20 januari […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 29 november 2017
"

Lees meer

De SAO is er al 90 jaar voor alle scheidsrechters uit Apeldoorn en omstreken. Wij willen bijdragen aan de ontwikkeling van scheidsrechters op alle niveaus, om zo het niveau van de arbitrage in zijn algemeen omhoog te brengen. Want zonder scheidsrechter ook geen wedstrijd.

Om dit een stukje dichterbij te brengen organiseren wij op 20 januari 2018 een open dag voor alle scheidsrechters en assistent-scheidsrechters. Alle scheidsrechters en assistent-scheidsrechters uit de omgeving van Apeldoorn zijn van harte uitgenodigd!

Wij hebben voor de scheidsrechters en assistenten een dag-vullend programma samengesteld. Elke deelnemer krijgt onder andere een technische workshop met wedstrijdbeelden, een fysieke training, een workshop over de samenwerking tussen scheidsrechters en assistenten en een gezonde lunch.

Tijd

Activiteit

09:45 – 10:00

Inloop met koffie en thee in ons clubgebouw De Haven aan de Boerhaavestraat 26

10:00 – 10:15

Opening door voorzitter René Beijen

10:15 – 12:00

Scheidsrechters
Fysieke training* (speciaal voor scheidsrechters) op ons sportveld onder leiding van conditietrainier Gijs van Mun

Assistenten
Technische workshop in ons clubgebouw onder leiding van assistent-scheidsrechter Bas Steinhauser

12:00 – 13:00

Gezamenlijke gezonde lunch in de kantine

13:00 – 14:45

Scheidsrechters
Technische workshop in ons clubgebouw onder leiding van docent Patrick van Bork en scheidsrechter Martijn Kieft

Assistenten
Fysieke training* (speciaal voor assistent-scheidsrechters) op ons sportveld onder leiding van conditietrainer Gijs van Mun

 14:45 – 15:45

Gezamenlijke technische workshop in ons clubgebouw over de samenwerking tussen scheidsrechters en assistenten onder leiding van scheidsrechters Jelle Besselsen en Meine de Boer

 15:45 – 16:00

Afsluiting

*Wij verzoeken alle deelnemers om sport- en douchespullen mee te nemen voor de training. Voor de rest van het programma volstaat vrijetijdskleding. 

Graag nodigen wij ook uw scheidsrechters en assistent-scheidsrechters uit voor deze dag. Wij kunnen plaats bieden aan maximaal 25 scheidsrechters en 25 assistenten. Opgeven kan via secretaris@sao-apeldoorn.nl.