Nieuws LED verlichting

Op maandag 9 september wordt door Sport Technologies begonnen met het installeren van de ledverlichting op het trainingsveld, op de masten worden de huidige armaturen vervangen. De LICHT2 LED armaturen van Sport Technologies hebben een gemiddeld lumen/watt output verhouding van 150 lumen per watt met het minste energieverbruik. Dit komt neer op minimaal 60 % […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 22 augustus 2019
"

Lees meer

Op maandag 9 september wordt door Sport Technologies begonnen met het installeren van de ledverlichting op het trainingsveld, op de masten worden de huidige armaturen vervangen.
De LICHT2 LED armaturen van Sport Technologies hebben een gemiddeld lumen/watt output verhouding van 150 lumen per watt met het minste energieverbruik.
Dit komt neer op minimaal 60 % besparing op de huidige energierekening.
De LED armaturen geven een uniform, helder en rustig licht, dat volledig voldoet aan alle door de sportbonden gestelde (inter)nationale eisen voor training- en wedstrijdverlichting.
Op dinsdagavond 10 september hoop men de werkzaamheden af te ronden, vanwege deze werkzaamheden kan er op die avond niet getraind worden.
Als alternatief gaat Prins Bernhard 1 naar Apeldoorn een oefenwedstrijd spelen tegen ZVV ’56 1 en Prins Bernhard 2 gaat naar Beekbergen en spelen tegen Beekbergen 2 (zo), beide wedstrijden beginnen om 20:00 uur.