Nieuwjaarsloop & Nieuwjaarsreceptie

De laatste dagen van 2019 zijn aangebroken. We hebben het jaar afgesloten met het kerstklaverjassen op afgelopen zaterdag 21 december. Het was een zeer geslaagde middag met een gezellig sfeertje. Om het nieuwe jaar te beginnen, is er op zaterdag 4 januari de traditionele nieuwjaarsloop met aansluitend de nieuwjaarsreceptie voor alle leden, supporters en sponsoren. […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 30 december 2019
"

Lees meer

De laatste dagen van 2019 zijn aangebroken. We hebben het jaar afgesloten met het kerstklaverjassen op afgelopen zaterdag 21 december. Het was een zeer geslaagde middag met een gezellig sfeertje.

Om het nieuwe jaar te beginnen, is er op zaterdag 4 januari de traditionele nieuwjaarsloop met aansluitend de nieuwjaarsreceptie voor alle leden, supporters en sponsoren. De nieuwjaarsloop zal om 13.30 uur starten, vanaf 12.45 uur kan er ingeschreven worden voor de 4, 7 en 10 km. Hiervoor mag een ieder (dus ook niet-leden) zich inschrijven.

Dan hopen wij een ieder in 2020 weer op ons mooie sportpark ‘De Zandsteeg’ te mogen begroeten. Namens het bestuur willen we iedereen dan ook alvast een gezond, gelukkig en sportief 2020 toe wensen.

Bestuur s.v. Prins Bernhard