Nieuwe trainers en leiders JO15

Sportvrienden, Vanaf afgelopen seizoen zijn we druk geweest met het vinden van een nieuwe trainer en een nieuwe leider voor de JO-15. Inmiddels kunnen we melden dat deze vacatures zijn ingevuld. Eric Vos en Anton Schouten zijn bereid gevonden om naast hun trainingen aan JO9 en JO17 elk één training in de week te verzorgen […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 13 augustus 2016
"

Lees meer

Sportvrienden,

Vanaf afgelopen seizoen zijn we druk geweest met het vinden van een nieuwe trainer en een nieuwe leider voor de JO-15. Inmiddels kunnen we melden dat deze vacatures zijn ingevuld.

Eric Vos en Anton Schouten zijn bereid gevonden om naast hun trainingen aan JO9 en JO17 elk één training in de week te verzorgen voor de JO15 .

Johny Boeve en Ard v/d Hoek zullen zaterdags meegaan als leiders van JO15

Als jeugdbestuur zijn we blij dat er nu duidelijkheid is rondom de invulling van de begeleiding voor de JO15, zodat ook zij goed aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen. Daarnaast zijn we natuurlijk blij dat Johny, Ard, Anton en Eric zich dit seizoen op deze manier willen inzetten voor de vereniging.

Belangrijk om te vermelden is dat het qua organisatie van de trainingen geen ideaal plaatje is en een enthousiaste vaste trainer voor de JO15 nog altijd welkom is. Dus mocht je interesse hebben dan kun je dit melden bij Arjen Koetsier (06-22503297).

 

Jeugdbestuur

Arjen Koetsier

Anton Schouten