Nieuwe sponsors seizoen 2015-2016

NIEUWE SPONSORS SEIZOEN 2015 – 2016 Onderstaand zien we een overzicht met de nieuwe sponsors van het seizoen 2015 – 2016. Met nieuwe sponsors bedoelen we natuurlijk ook de sponsors die even “weg” zijn geweest of die een “upgrade” in sponsoring zijn aangegaan. We hebben mogen begroeten als…. Subsponsor LENTINK DE JONGE Wat maakt Lentink […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 21 september 2015
"

Lees meer

NIEUWE SPONSORS SEIZOEN 2015 – 2016

Onderstaand zien we een overzicht met de nieuwe sponsors van het seizoen 2015 – 2016. Met nieuwe sponsors bedoelen we natuurlijk ook de sponsors die even “weg” zijn geweest of die een “upgrade” in sponsoring zijn aangegaan.

We hebben mogen begroeten als….

Subsponsor

LENTINK DE JONGE

Wat maakt Lentink De Jonge zo uniek? Lentink de Jonge is met drie vestigingen in Harderwijk, Putten en Zeewolde het grootste full-service accountantskantoor in de regio met alle diensten die relevant zijn voor het MKB in eigen huis. Welke diensten bieden ze?

AccountancyBelastingadviesEstateplanningCorporate FinanceBusiness ValuationIT Audit dienstenAdministratieve dienstverleningSalarisverwerkingBranchevergelijking.

Voor meer info kijk op: www.lentinkdejonge.com

ZEEVAT HYPOTHEKEN & VERZEKERINGEN

Zeevat Hypotheken en Verzekeringen adviseert onafhankelijk hypotheken, verzekeringen en financieringen.

Zeevat Hypotheken en Verzekeringen is een onafhankelijk en persoonlijk financieel advieskantoor. Ze bezoeken u graag thuis, waar u alle gegevens bij de hand heeft. Door met verschillende aanbieders samen te werken is het mogelijk een product te vinden dat aansluit bij uw wensen. Daarmee heeft u gegarandeerd een onafhankelijk advies. Na de afhandeling blijven ze in contact met u. Het advieskantoor investeert veel in een blijvende relatie met zijn klanten.

Voor meer info kijk op: www.zeevat-advies.nl

Sponsorpakket B

ALTERIM – de juiste financials

Alterim is opgericht in 1999. Men heeft zich gespecialiseerd in het oplossen van een brede range aan bezettingsvraagstukken binnen het vakgebied van Finance & Control, respectievelijk Audit. De consultants zijn gedreven specialisten, die vrijwel allemaal over een achtergrond in het werkveld F&C of Audit beschikken en fungeren als sparringpartner voor zowel kandidaat als opdrachtgever. Bij Alterim investeren ze in mensen om tot het beste resultaat te komen, men kijkt graag naar de lange termijn, zodat talent niet alleen vandaag maar ook in de toekomst rendeert!

Voor meer info kijk op: www.alterim.nl

VAN DE STEEG PARKET

Een vloer leggen is één! Een vloer onderhouden is twee!

Daarom kiezen mensen die tellen kunnen voor van de Steeg Parket!

Sinds februari 2015 beschikken ze over een eigen showroom. In de showroom zijn ze nog beter in staat om u de vloeren en de diverse mogelijkheden te tonen.
De showroom kan bezocht worden op afspraak. Tel: 06-51212416.

Voor meer info kijk op: www.vandesteegparket.nl

Sponsorpakket A

AUTO RIJK UDDEL

Met 10 jaar ervaring in de auto branche weet Auto Rijk Uddel waar ze mee bezig zijn.

Men is gespecialiseerd in verschillende opzichten:

Reparatie alle merken – Groot en klein onderhoud alle merken – Banden – Balanceren – Uitlijnen –  Schokbrekers – Trekhaken plaatsen – De auto uitlezen – Schade afhandeling – Ruitreparatie en ruitenservice en dan verkopen we nog auto’s deze zijn te vinden op de website.

Voor meer info kijk op: www.autorijkuddel.nl

VAN LAGEN VERHUUR

Een geslaagd feest met de juiste materialen! Welkom bij Van Lagen Verhuur!

Speciaal voor u en uw evenement heeft u bij Van Lagen Verhuur een heel ruime keuze voor een geslaagde avond ( of misschien wel een heel weekend) en dat allemaal voor een scherpe prijs! Goedkoop huren kan voor nagenoeg al uw feesten zoals bijvoorbeeld een verjaardag, familie BBQ, buurtfeest, examenfeest, bedrijfsfeest, kraamfeest en zelfs een bruiloft.

Voor meer info kijk op: www.vanlagenverhuur.nl

R.G.P. DAKBEDEKKINGEN ZWOLLE

U kunt het dak op

Als het aan RGP Dakbedekkingen ligt, kunt u het dak op. RGP Dakbedekkingen maakt deel uit van Rio Garantieplan Zwolle B.V. en is groothandel in bitumineuze dakbedekkingen. Daarnaast heeft RGP Dakbedekkingen een breed assortiment aanverwante kwaliteitsproducten, als isolatie, goten, lood, koper, zink en lichtkoepels. Kwaliteitsproducten, allemaal uitgeleverd met garantie. Levering letterlijk tot op het dak, service van de zaak.

R.G.P. Dakbedekkingen is meer dan leverancier alleen. Men geeft constructief dak advies en verzorgen voor u de nodige bouwfysische berekeningen.

Voor meer info kijk op: www.riogarantieplan.nl

SCHILDERSBEDRIJF JAN DE RUITER

Voor behang-, glas- en schilderwerk bent u bij Schildersbedrijf Jan de Ruiter aan het juiste adres.

Schildersbedrijf Jan de Ruiter

Garderenseweg 415, 3852 NJ Ermelo

Telefoon: 0610183975

SCHILDERSBEDRIJF T. VAN DE POL

Voor behang-, glas- en schilderwerk bent u bij Schildersbedrijf T. van de Pol aan het juiste adres.

Schildersbedrijf T. van de Pol B.V.

Dorpsstraat 19, 3886 AR Garderen

Telefoon:0577 461 495

HERBERG ‘T VOSSEGAT

Herberg ‘t Vossegat heet u van harte welkom in hun historische T-boerderij.

Bij Herberg ’t Vossegat bent u aan het juiste adres om uw bedrijfsuitje, bruiloft, verjaardag of familie uitje plaats te laten vinden. De feestlocaties ademen de sfeer uit van het boerenleven, maar zijn geheel aangepast naar de eisen om van uw feest een succes te maken!

Rondom de boerderij kunt u boerengolfen, voetgolfen, zelf leren koemelken, trekker rijden of het klompenpad bewandelen. Tevens bieden ze in samenwerking met SOS Events ( subsponsor) diverse leuke themafeesten aan, zoals de Boerenavond of IloveHolland show.

Laat u inspireren en verrassen op de website en vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Graag tot ziens!

Voor meer info kijk op: www.vossegat.nl

Bij deze willen we onze sponsors bedanken en zien we uit naar veel voetbalplezier!

Met sportieve groet,

De sponsorcommissie.