Nieuwe hoofdtrainer: Ferdinand van de Lang

Nieuwe hoofdtrainer: Ferdinand van de Lang Met ingang van het seizoen 2019-2020 heeft sv Prins Bernhard een nieuwe hoofdtrainer in de persoon van Ferdinand van de Lang. Ferdinand is 33 jaar en woonachtig in Wapenveld. Zelf voetbalde hij bij Hatto Heim uit Hattem. Op 16-jarige leeftijd is hij al begonnen met trainen geven aan de […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 9 maart 2019
"

Lees meer

Nieuwe hoofdtrainer: Ferdinand van de Lang

Met ingang van het seizoen 2019-2020 heeft sv Prins Bernhard een nieuwe hoofdtrainer in de persoon van Ferdinand van de Lang.

Ferdinand is 33 jaar en woonachtig in Wapenveld. Zelf voetbalde hij bij Hatto Heim uit Hattem.

Op 16-jarige leeftijd is hij al begonnen met trainen geven aan de jeugd. Sinds 2015 is hij in het bezit van trainingsdiploma UEFA B.

Ferdinand is in zijn beginperiode vrijwel bij alle jeugdteams van Hatto Heim trainer geweest. Van 2013 tot 2016 had hij WHC JO19 onder zijn hoede en assisteerde daar bij het elftal onder 23. Daarna keerde Ferdinand terug bij Hatto Heim als hoofdjeugdtrainer. Vanaf dit seizoen is hij trainer van Hatto Heim 2 dat uitkomt in de reserve 1e klasse.

Wij denken met Ferdinand een enthousiaste/fanatieke trainer aangesteld te hebben die ons jeugdig 1e elftal kan prikkelen om zich verder te ontwikkelen en andere kan inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Het Bestuur