Nieuwe hoofdsponsorgroep

Afgelopen drie seizoenen waren Mesrits, True Communications en Bakkerij Schreuder het gezicht van de vereniging. Na een korte evaluatie is gebleken dat zowel True Communcations als Bakkerij Schreuder geen nieuwe overeenkomst aan willen gaan voor wat betreft de hoofdsponsorgroep omtrent het 1e elftal. Dit is natuurlijk spijtig voor de club, maar niet onoverkomelijk. Beide blijven […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 19 januari 2017
"

Lees meer

Afgelopen drie seizoenen waren Mesrits, True Communications en Bakkerij Schreuder het gezicht van de vereniging.

Na een korte evaluatie is gebleken dat zowel True Communcations als Bakkerij Schreuder geen nieuwe overeenkomst aan willen gaan voor wat betreft de hoofdsponsorgroep omtrent het 1e elftal. Dit is natuurlijk spijtig voor de club, maar niet onoverkomelijk. Beide blijven wel actief als sponsor binnen de club.

TRUE COMMUNICATIONS, BAKKERIJ SCHREUDER, HARTELIJK DANK VOOR JULLIE SPONSORING ALS HOOFDSPONSORS VAN DE VERENIGING!

Gezonheidspraktijk Mesrits blijft wel als hoofdsponsor, daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Om de hoofdsponsorgroep weer gevuld te krijgen moesten we als sponsorcommissie op zoek naar één of twee nieuwe partij(en) .

Na een korte, maar krachtige zoekactie hebben we een oude bekende terug weten te halen namelijk; ALPURO. Alpuro is voor de oudere onder ons altijd een bekend gezicht geweest binnen de vereniging. Met de overname door VanDrie Group zijn ze even weggeweest als sponsor binnen onze club. Sinds afgelopen jaar is Alpuro weer actief als subsponsor en mogen we hen nu hartelijk welkom heten in de hoofdsponsorgroep.

Mesrits en Alpuro gaan vanaf het nieuwe voetbalseizoen samen de hoofdsponsorgroep vormen en zijn de aankomende 3 jaar het gezicht van de vereniging!

IMG_3988