Mark van Asselt maakt overstap naar Nunspeet

Afgelopen week heeft Mark van Asselt ons meegedeeld dat hij het komende seizoen gaat keepen bij vv Nunspeet. Wij willen hem daar als club natuurlijk mee feliciteren, prachtig voor Mark om een stap hogerop te mogen maken. Voor Prins Bernhard is het een verlies om een goede keeper kwijt te raken, maar wij mogen als […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 2 april 2016
"

Lees meer

Afgelopen week heeft Mark van Asselt ons meegedeeld dat hij het komende seizoen gaat keepen bij vv Nunspeet.

Wij willen hem daar als club natuurlijk mee feliciteren, prachtig voor Mark om een stap hogerop te mogen maken.

Voor Prins Bernhard is het een verlies om een goede keeper kwijt te raken, maar wij mogen als club trots zijn dat zo`n klein clubje toch met enige regelmatig een speler in de gelederen heeft die vertrekt naar een 1ste klasser of hoofdklasser.

DSC04825-

Mark, begonnen als jeugdspeler had wel een dilemma voetballen of keepen, beiden gingen hem goed af, toch nam hij de beslissing  om te gaan keepen, omdat zoals Mark donderdag aangaf, je als keeper niemand iets kan verwijten als je een fout maakt, maar andere kant ook beslissend kan zijn voor het team, door op het juiste moment die ene bal te stoppen.

Hoogtepunt is toch wel de promotie naar de derde klasse geweest, als jonge keeper voor de leeuwen geworpen te worden, en dat mee mogen maken is fantastisch.

DSC_8048

Namens iedereen binnen sv Prins Bernhard, heel veel succes en plezier bij vv Nunspeet