Laurens Wajer en Remco Schouten behalen trainersdiploma

De afgelopen maanden hebben Laurens Wajer en Remco Schouten de trainerscursus van Jeugd VoetbalStad Apeldoorn (JVSA) gevolgd. Deze cursus bestond uit 13 cursusavonden en 1 dagcursus. Afgelopen maandag hebben Laurens en Remco  beide hun cursus succesvol afgerond en ontvingen zij het bijbehorende diploma. De inhoud van de cursus die elke keer weer wordt bijgeschaafd bestaat […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 4 april 2015
"

Lees meer

De afgelopen maanden hebben Laurens Wajer en Remco Schouten de trainerscursus van Jeugd VoetbalStad Apeldoorn (JVSA) gevolgd.
Deze cursus bestond uit 13 cursusavonden en 1 dagcursus. Afgelopen maandag hebben Laurens en Remco  beide hun cursus succesvol afgerond en ontvingen zij het bijbehorende diploma.

De inhoud van de cursus die elke keer weer wordt bijgeschaafd bestaat uit een aantal modules: De sportkanjertraining, technische vaardigheden (Wiel Corvermethode) door Ton Jenner, cogitraining/breincentraal leren door Michel Bruyninckx, positief coachen door Paul Voois.

Het motto van de cursus is Training, Ontwikkeling en Plezier (TOP) voor ieder kind. Kinderen zijn goud, verdienen een veilige sportomgeving, hebben recht op aandacht en een goede scholing, verdienen steun bij hun eigen motorische ontwikkeling. Uitgangspunt van de opleiding is dan ook:
Ieder kind is een talent en dient positief gestimuleerd te worden in zijn of haar omgeving.

In totaal zijn bij s.v. Prins Bernhard nu 5 trainers via de JVSA opgeleid.

Namens het Bestuur en Jeugdbestuur zijn wij zeer trots op deze positieve ontwikkelingen binnen de jeugdopleiding en feliciteren wij Laurens en Remco met het behalen van het diploma.