Kornel de Bruin behaald zijn trainersdiploma 

Kornel de Bruin behaald zijn trainersdiploma Kornel de Bruin(22) heeft binnen S.V. Prins Bernhard aangegeven dat hij open stond om een trainerscursus te willen volgen om zo de jeugd spelers binnen de vereniging naar een hoger niveau te tillen. Na overleg met het jeugdbestuur is hem de gelegenheid gegeven om de cursus te kunnen volgen. […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 4 februari 2019
"

Lees meer

Kornel de Bruin behaald zijn trainersdiploma

Kornel de Bruin(22) heeft binnen S.V. Prins Bernhard aangegeven dat hij open stond om een trainerscursus te willen volgen om zo de jeugd spelers binnen de vereniging naar een hoger niveau te tillen.

Na overleg met het jeugdbestuur is hem de gelegenheid gegeven om de cursus te kunnen volgen.

In Oktober 2018 is de junioren trainerscursus, gegeven door de KNVB, gestart en deze werd gehouden bij Sparta Nijkerk. Eén avond in de week ging hij naar Nijkerk om zijn lessen daar te volgen.

Om aan de cursus te mogen deelnemen zijn wel een aantal eisen gesteld o.a. het hebben van een stagebegeleider(Raimond Vos red.) en een stage plek bij een junioren team.

Binnen de SV Prins Bernhard heeft Kornel bij JO-19 de gelegenheid en de ruimte gekregen om het geleerde in de praktijk te mogen uitvoeren. Wij bedanken het jeugdbestuur, begeleider Raimond Vos en trainer Anton Schouten van JO-19 hiervoor. Mede door hun inbreng is het Kornel gelukt te slagen voor deze cursus.

Wij feliciteren Kornel met zijn behaalde diploma en wensen hem succes in zijn beginnende trainers carrière. Tevens hopen wij dat het Kornel een stimulans is voor andere leden om ook deze of een andere cursus te willen volgen zodat we het voetbalniveau binnen onze vereniging naar een hoger plan kunnen brengen. De jeugd heeft namelijk de toekomst!

Mocht je interesse hebben vraag dan voor meer informatie naar Arjen Koetsier(jeugdzaken) of Johny Boeve(voorzitter).

Het bestuur