Jong Oranje in Garderen

Het hing al een tijdje in de lucht maar nu is het definitief. Komende week (1 – 5 september) slaat Jong Oranje haar tenten op in Garderen. Het team van Adrie Koster heeft besloten de voorbereiding op de kwalificatiewedstrijden tegen Georgie en Slowakije op het Garderense sportcomplex te laten plaatsvinden. Dit betekent dat spelers als Boëtius, […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 28 augustus 2014
"

Lees meer

Het hing al een tijdje in de lucht maar nu is het definitief. Komende week (1 – 5 september) slaat Jong Oranje haar tenten op in Garderen. Het team van Adrie Koster heeft besloten de voorbereiding op de kwalificatiewedstrijden tegen Georgie en Slowakije op het Garderense sportcomplex te laten plaatsvinden. Dit betekent dat spelers als Boëtius, Kongolo (beide Feyenoord), van der Hoorn, Klaassen (beide Ajax), Castaignos, Ziyech (beide Twente) en Rekik (PSV) vanaf volgende week te bewonderen zijn. Ook Marco van Ginkel, sinds deze week speler van AC Milan is geselecteerd.
De te bezoeken trainingen vinden op de volgende momenten plaats:

Maandag: 16.00 – 17.30 uur

Dinsdag:   16.30 – 18.00 uur

Vrijdag:     11.30 – 13.00 uur

op deze trainingen is iedereen welkom om de spelers en hun trainingen te bekijken. Na afloop is er de gelegenheid voor kinderen om met de spelers op de foto te gaan en handtekeningen te vragen.