Indeling competitie Prins Bernhard bekend

Het eerste elftal van Prins Bernhard is wederom ingedeeld in de 4e klasse C District Oost. Helaas 2 teams minder dan vorig jaar en zonder de clubs uit de omgeving Deventer/Zutphen en EZC ‘84 die richting Zwolle is ingedeeld. Daarvoor terug zijn De Paasberg uit Arnhem, Wodanseck uit Wolfheze en sv Achterveld. De laatste komt […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 10 juli 2020
"

Lees meer

Het eerste elftal van Prins Bernhard is wederom ingedeeld in de 4e klasse C District Oost. Helaas 2 teams minder dan vorig jaar en zonder de clubs uit de omgeving Deventer/Zutphen en EZC ‘84 die richting Zwolle is ingedeeld. Daarvoor terug zijn De Paasberg uit Arnhem, Wodanseck uit Wolfheze en sv Achterveld. De laatste komt uit district West. Verder zijn het dezelfde clubs als vorig seizoen.

Op 8 augustus starten de trainingen voor de selectie. Vervolgens zullen er 2 oefenwedstrijden gespeeld worden. Dinsdag 18 augustus uit tegen ’t Harde en 22 augustus thuis tegen Wilsum. Op 29 augustus, 5 en 12 september worden de poulewedstrijden van de bekerronde afgewerkt. De competitie start een week later op 19 september.