De Grote Clubactie

Onze jeugd zet zich weer in! De verkoopboekjes zijn ondertussen uitgedeeld aan alle jeugdleden. Zij gaan zich na hun succesvolle sponsorloop wederom inzetten om geld binnen te halen voor de vereniging. Klasse! De loten worden verkocht voor €3,- per stuk. Hiervan gaat 80%, dus €2,40 rechtstreeks naar de vereniging. Dit is al sinds het eerste […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 27 september 2017
"

Lees meer

Onze jeugd zet zich weer in!

De verkoopboekjes zijn ondertussen uitgedeeld aan alle jeugdleden. Zij gaan zich na hun succesvolle sponsorloop wederom inzetten om geld binnen te halen voor de vereniging. Klasse!

De loten worden verkocht voor €3,- per stuk. Hiervan gaat 80%, dus €2,40 rechtstreeks naar de vereniging. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie.

Ook de overige leden kunnen een bijdrage leveren aan de Grote Clubactie. Er zal o.a achter de bar een boekje liggen waar jullie, jullie loten kunnen kopen om de vereniging te steunen en kans te maken op geweldige prijzen.

Ook is er de mogelijkheid om online loten te kopen. Hieronder kunt u via de link de loten online bestellen. Het lotnummer krijg je dan op je bankafschrift te zien. https://clubactie.nl/actie/SportverenigingPrinsBernhard1

Prijzen 2017 (De trekking is 13 december 2017)

1e Prijs: €100.000,-

2e Prijs Auto: Volkswagen Up!

3e Prijs Reischeque luxe vakantie t.w.v. €2.500,-

4e-5e Prijs Fiets Matranike t.w.v. 1.000

6e-10e Prijs Reischeque luve vakantie t.w.v. €750,-

Kijk voor nog meer prijzen op: https://clubactie.nl/prijzen

We hopen weer op een succesvolle verkoop van de loten en een mooie opbrengst voor de vereniging