Gezocht: trainer(s) en leider(s) voor de C1

Sportvrienden Het einde van het huidige seizoen komt eraan en we zijn als jeugdbestuur weer druk bezig met de indelingen voor volgend seizoen. Ook de invulling van trainers en leiders hoort hierbij. Trainer worden gaat met vallen en opstaan, net als met voetballer worden en met elke hobby en elk beroep. Trainer zijn is best […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 8 april 2016
"

Lees meer

Sportvrienden

Het einde van het huidige seizoen komt eraan en we zijn als jeugdbestuur weer druk bezig met de indelingen voor volgend seizoen. Ook de invulling van trainers en leiders hoort hierbij. Trainer worden gaat met vallen en opstaan, net als met voetballer worden en met elke hobby en elk beroep. Trainer zijn is best een leuk vak, want iedere voetballiefhebber heeft zijn eigen visie over voetbal. Wil jij een keer proberen of dit iets voor jou is? Voor het seizoen 2016-2017 zijn we nog op zoek naar een trainer voor de C1. Daarnaast zijn we ook op zoek naar een leider voor dit team.

Als trainer van de C1 verzorg je op de maandag –en woensdagavond óf de dinsdag –en donderdagavond de training voor de C1, afhankelijk van de voorkeur en welke mogelijkheid het meest praktisch is. Daarnaast ga je ook mee met de wedstrijden op zaterdag.

Als leider ben je betrokken bij het team, ben je aanwezig bij de wedstrijden en ben je er voor de organisatorische bezigheden zoals het regelen van de auto’s bij uitwedstrijden.

Ben jij de trainer of leider die het komende seizoen met enthousiasme, plezier en jouw voetbalvisie de C1 naar een hoger niveau wil brengen? Reageer dan nu door een mail te sturen of te bellen naar: Arjen Koetsier a.koetsier91@outlook.com 06-22503297 Anton Schouten mschouten8@upcmail.nl 06-28898170

Zou jij een ander team willen ondersteunen, (jeugd)scheidsrechter willen zijn, op de zaterdagochtend gastheer/gastvrouw willen zijn om onze tegenstanders te verwelkomen, in de kantine willen helpen of andere werkzaamheden binnen de vereniging willen doen? Ook dan mag je natuurlijk reageren!

Namens het jeugdbestuur,

Arjen Koetsier

Anton Schouten