Geslaagd sponsoruitje FC Utrecht – NAC Breda

Blij verrast werden wij als sponsoren van s.v. Prins Bernhard met een uitnodiging voor de wedstrijd FC Utrecht – NAC Breda. En wat was het fantastisch geregeld. Leuk dat de sponsorcommissie er aan had gedacht om haar eigen sponsoren te gebruiken voor deze avond. Zo had True Communications de uitnodigingen verzorgd, waren er petit fours […]

Geschreven door Prins Bernhard

Op 20 maart 2015
"

Lees meer

Blij verrast werden wij als sponsoren van s.v. Prins Bernhard met een uitnodiging voor de wedstrijd FC Utrecht – NAC Breda. En wat was het fantastisch geregeld. Leuk dat de sponsorcommissie er aan had gedacht om haar eigen sponsoren te gebruiken voor deze avond. Zo had True Communications de uitnodigingen verzorgd, waren er petit fours gehaald bij Schreuder en hapjes en drankjes voor in de bus bij COOP, De Viersprong en Slagerij van Rhee. Bij FC Utrecht heerlijke broodjes en woorden van een speler (Tommy Oar) en algemeen directeur (Wilco van Schaik) van FC Utrecht.

En toen moest de wedstrijd nog beginnen! Een leuke wedstrijd om te kijken, met een spannende slotfase. Maar vooral een fantastisch avond om eens uitgebreider kennis te maken met andere sponsoren.
S.v. Prins Bernhard (of was het Sint Bernhard?) en in het bijzonder Gerjan van de Kamp en Wilco Pul; Hartelijk bedankt voor deze fantastische avond.

Een sponsor

IMG_9770 IMG_9775 IMG_9766 IMG_9762